Pes etmek yok Eskişehir!

Eskişehirspor tribün gruplarından Nefer grubu yazılı bir açıklama yayınladı...

Pes etmek yok Eskişehir!
banner127

Yapılan yazılı açıklamada, "

Değerli Eskişehirspor Camiası ;

Bildiğiniz gibi sezona büyük sıkıntılarla başladık. Transfer yasağı, eksi puan cezaları, maddi sıkıntılar, Federasyon cezaları, Uefa dosyaları herşey üst üste geldi. Bunca yükü sırtımıza almak herkes için çok zordu ve şehrimizin büyüğü olan hiçkimse bu yükün altına girmek istemedi. Bir birlik şarttı. İyi veya kötü. Birlik olmadan hiçbir işin çözülemeyeceğini kimse bilmese bile Eskişehirspor taraftarı bunun farkındaydı ve tribünün göbeğinden 3-5 kişi çıktı. " Bu iş böyle olmaz ! Biz buradayız. " dedi. Bu isimler ETB Başkanı ve Tribün liderimiz Murat DİRİ, Altes tribün liderimiz Erkan KOCA, tribün abilerimizden Mehmet ŞİMŞEK ve koca yürekli hocamız Fuat ÇAPA oldu. Bir kurul oluşturdular, bu şehrin bütün kapılarını çaldılar. Halkı ayaklandırdılar. Kasasında 3 kuruşu bile olmayan kulübümüzü bugüne getirdiler. Maçlardan önce tribünden paralar toplandı. Futbolculara prim verildi. SMS kampanyası yapıldı ve aylık 25 Bin TL civarında her ay kulübün kasasına para girmeye başladı. Alt yapıda oynayan kardeşlerimiz, şehrimizde toplanan paralarla deplasmana götürüldü. Profesyonel futbolcularımızın deplasman giderleri aramızda toplanan paralarla karşılandı. Çayın yanına şeker bile bulunmayan tesislerimizin mutfak masrafları gönüllüler tarafından giderildi. Futbolcularımızın yemekleri çoğu zaman Ciğerci Ahmet abimiz ve Şehir Pide & Kebap işletme sahibi Muharrem Çubuk abimiz tarafından karşılandı. Çünkü bu şehir inanmıştı. Çünkü sahada kendi semtimizin çocuğu, kendi mahallemizin çocuğu vardı. Tribünde yanımızda büyüyen kardeşlerimiz vardı ve her maç sonu sarıldığımızda terlerini tenimizde hissediyorduk. Galip gelemediklerinde utançtan gözlerimizin içine bakamadıklarını gördük. O sene bu sene diye çıktığımız bu yolda " Bu halde mi ? " diye üstümüze gülenlere büyük dersler verdik. 5 yediğimiz maçın sonunda takımı çağırıp " ŞAMPİYON " diye haykırdığımızda bize gülenlere bugün büyük dersler verdik. Bu takım bizim takımımızdı. Bu çocuklar bizim şehrimizin çocuğuydu. O yüzden bizim gönlümüzün şampiyonu onlardı. Bunu bize gülenler bilemedi, fark edemedi ve ömür boyu belki bunu yaşayamayacaklar.

Sezon başı puan hedefimiz 15 olarak belirlenmişti. Bugün 16 puanla ilk yarıyı kapattık. Kardeşlerimiz deplasman fobisini üstlerinden atabilselerdi belki bugün bambaşka yerlerde bile olabilirdik. Ama yinede alnımızın akıyla ilk yarıyı bitirdik.

Şimdi saha içi futbolcu kardeşlerimiz için, hem saha içi hem saha dışı bizim için ikinci yarıya hazırlanmanın zamanı. Kulübümüzün hala birçok ihtiyacı var. Futbolcularımızın alacakları var. Bunun için Bolu maçı öncesi bir kampanya daha başlattık. Herkesi tesislere çağırdık. Bolu maçı öncesinden bu dakikaya kadar 180 Bin TL para topladık. Bu armaya yaşatmak için, bu sevdayı sürdürmek için, anılarımıza anı, onurumuza onur, gururumuza gurur katmak için herkesi tesislere bekliyoruz. 250-500-1000-5000-10000 gücünüz neye yetiyorsa o desteği bekliyoruz. Tesislere gelemeyenler Mehmet Şimşek'in TR83 0006 2001 4940 0006 6965 91 nolu Garanti Bankası hesabına gönderilmesi rica olunur.

NOT : Herşey İcra Kurulu tarafından takip edilmektedir. İsimler ve yardımlar liste halinde açıklanacaktır.

PES ETMEK YOK ESKİŞEHİR!" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30