Sevilla Mehmet Özcan'ı istiyor!

Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı Radyospor’da Salim Manav’ın sorularını yanıtladı.

Sevilla Mehmet Özcan'ı istiyor!
banner127

Canlı yayına telefonla bağlanan Ayhan Taşçı özellikle Mehmet Özcan konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.
“Kumbara kampanyası Başkanımız ve taraftarlarımızın ortak karar alarak başlatmış oldukları bir kampanya. Eskişehirspor’un içerisinde bulunduğu durum herkesin malumu. Bu kumbara kampanyası ile kulübe bir nebze de olsa destek sağlanmış olacak. Kulübüme destek olmak isteyen insanlar bu kumbaralara para atarak destek oluyorlar. 

Milinkovic ve Sissoko ile alakalı çok soru alıyoruz. İkisinin de kulübümüz ile sözleşmeleri devam ediyor. İkisi de gelecek. Yönetimimiz bu konuda çalışmalarını devam ettiriyor. İkisi de kaliteli futbolcular. Benim şahsi düşüncem ikisinin de önümüzdeki hafta içerisinde takıma katılacağı yönünde.
Mehmet Özcan ile ilgili çok şeyler yazılıp çiziliyor. Kendisi çok yetenekli ve çok karakterli bir oyuncu. Bizimle birlikte çalışmalarına devam ediyor. Sürekli Eskişehirspor’da oynayacakmış gibi hazırlıklarına devam ediyor. Eskişehirspor’a yakışan çok kıymetli bir oyuncu. Böyle bir oyuncumuz olduğu için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Hem futbolcu olarak hem de insan olarak gerçekten çok kıymetli birisi. Mehmet’i transfer etmek isteyenler var. Kulüp isimleri kullanmam doğru olmaz ancak kamuoyunda geçen kulüp isimlerinin büyük kısmı doğru. Mehmet’i hem yurt içerisinden hem de yurt dışında isteyen ve takip eden birçok kulüp var. 
Sevilla'nın Mehmet Özcan'a bir ilgisi oldu. Bu ilgi bitmiş de değil. Mehmet değerini bulduğu zaman elbette Eskişehirspor'dan ayrılacak. Ama henüz Mehmet için istediğimiz rakamları veren bir kulüp yok. Zaten Eskişehirspor yönetimine gelen resmi teklifler yok. Menajeri aracılığı ile yapılan ve yönetimler arasında yapılan görüşmeler olduğunu biliyoruz. Dediğimiz gibi Mehmet Özcan değerini bulmadığı sürece bırakmak gibi bir düşüncemiz yok. Eskişehirspor’a ve Mehmet Özcan’ın kariyerine çok katkılarda bulunacak bir teklif geldiğinde değerlendirilecektir. 

Eskişehirspor’un kadrosunda çok kıymetli futbolcular bulunuyor. Taraftarlarımız onlara ‘Bizim Çocuklar’ diyor. Onlar da bu cümlenin hakkını sonuna kadar veriyorlar. Size geçen sezon yansıttıkları performansları ve istatistik rakamlarını anlatmayacağım. Çünkü onlar çok daha iyileri hak ediyorlar. Bu çocuklar ceplerindeki harçlarını birleştirerek birbirlerine destek oluyorlar. Uçakla gitmesi gereken mesafeye otobüsle gidiyorlar. Bu çocukların ne mücadeleler verdiklerini biz çok iyi biliyoruz. Kader birliği yaptıkları için geçtiğimiz sezon o başarılara imza attılar. Bu çocukların hiç birisi önce ben demedi. Hepsi çok çok iyi yerlere gelmeyi sonuna kadar hak ediyorlar. Eskişehirspor’un geleceği taraftarları ve bu çocukların sayesinde çok parlak. Bu sebeplerden geleceğe çok daha umutlu bakıyoruz.

Transfer yasağını açmayı çok isteriz ancak bu çok mümkün gözükmüyor. Açabilmek adına alacağı olan futbolculara ödeme yapmamız veya alacaklarını ötelediklerine dair yazı almamız gerekiyor. Bizim önceliğimiz Eskişehirspor’u yaşatmak. Altyapısı güçlü olmayan birçok camia yok olup gitti. Bizim elimizdeki mevcut kadroya öncelikli olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Uğraşıyoruz, çaba gösteriyoruz ama durumlar da belli. Ben alacağı olan insanlardan sadece anlayış rica ediyorum. Bu kulübün yaşaması gerekiyor ki alacağınızı ilerleyen zamanlarda alabilin.

4 Ağustos tarihinde Eskişehir'de bir hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Eskişehirspor taraftarları çok büyük bir markaya gönül vermiş insanlar. Oynayacağımız kulübün çok iyi bir takım olmasını arzu ediyoruz. Genoa kulübü ile görüştük ancak İtalyanların bunu iptal etmesi nedeniyle bu maç gerçekleşmeyecek. Celta Vigo takımı ile oynama durumumuz oluştu ancak bu İspanyol kulübünün taleplerini karşılayabilecek maddi durumumuz yok. Onlar bizimle oynamayı çok istiyorlardı. Ama çok mümkün gözükmüyor. Taraftarlarımız bize güvensinler. Biz olabilecek en iyi rakiple sahamızda bir maç oynamayı arzu ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2019, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30