#StadınAdıFiruzKanatlı Türkiye gündeminde

Eskişehirspor taraftarları #StadınAdıFiruzKanatlı etiketi ile ETİ firmasına çağrı yapıyorlar. Etiket çalışması kısa sürede Türkiye gündeminde yer almayı başardı.

#StadınAdıFiruzKanatlı Türkiye gündeminde
banner127

Eskişehirspor taraftarlarının sosyal medyada başlatmış olduğu #StadınAdıFiruzKanatlı etiket çalışması kısa süre içerisinde Türkiye’de en çok konuşulan konular arasında olmayı başardı. Taraftarlar Eskişehir Atatürk Stadyumunun isminin Firuzhan Kanatlı Stadı olması konusunda ETİ firmasına çağrı yapıyorlar.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, "Firuz Kanatlı Eskişehir Atatürk Stadı.. Göğsümüzde reklamı, kalbimizde sevgisi, stadımızda ismi, ebediyen bizimle olsun..." paylaşımı ile etiket çalışmasına destek oldu.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri de konu ile ilgili olarak, "Eskişehirimize bu büyük markayı kazandırıp onbinlerce insanın ekmek kazanmasına vesile olan ve şanlı Eskişehirsporumuzu her daim destekleyen değerli büyüğümüz Firuz Kanatlı dan Allah bin kere razı olsun. Yeni Stadımıza da bu şehirde en çok onun adı yakışır #StadınAdıFiruzKanatlı" paylaşımını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2020, 21:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut Cankurt
Mahmut Cankurt - 4 yıl Önce

Bazıinsanlar kendi menfaatleri için geç bırakılmış olmazsa olmaz

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30