Trabzonspor iki senedir Fırat’ı istiyordu!

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri Fıratcan Üzüm'ün Eskişehirspor'dan ayrılması hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor iki senedir Fırat’ı istiyordu!
banner127

Diri yaptığı açıklamada, "Fıratcan durup dururken gitmedi. Daha önce yöneticileri uyardık ama farklı algı yarattılar. Şimdide söylüyorum. Devre arası lisansı çıkan bütün oyuncular serbest kalmak üzere. Yaşamaz denilen takımı lig de taraftar tuttu. Ama bu işten anlamayanlar 5 tane oyuncuyu elinde tutamadı. İlk yarıda başarılı olmuş bir oyuncunun yerine Kamal Issah'ı, Jesse'yi oynatırsan oyuncu da gitmek ister. Bedava gitmekte işine gelir.

 Çocuklara para verdiler veya hakkını verdiler de mi böyle oldu. Kölemiz değil ki bunlar da. Herkesin bir hayatı ve geleceği var. Fırat daha çok genç oynasın oynarsa 12-15 sene daha futbol oynar. Allah korusun sakatlık olursa kimse yüzüne bakmaz. Bu genç oyuncular da oturup düşünür 35 yaşından sonra kimse yüzüme bakmayacak. Bende kendi yoluma bakayım diyecek. Bu gayet normaldir. Bizi kullandı. Prim yaptı ve gitti kafasından çıkmamız lazım. Eğer bu çocuklara da hakkını verirsen bu çocuklar da bir yere gitmez. Trabzon iki senedir Fırat’ı istiyordu. Bu yeni bir şey değil. Mühim olan bu çocuğa sözleşme imzalatıp Trabzon’a da borcumuz karşılığı vermekti. Onu da beceremedi aynı isim. Semih giderken de aynı kişiye söylemiştik. 100 bin lira ver kalacak diye. O zaman da para yok demişlerdi. Oyunculardan önce suç şehirde." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2019, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30