2019'da burçlarını neler bekliyor?

2019 yılında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor? Astrologos Kurucusu Burcu İnci açıkladı.

2019'da burçlarını neler bekliyor?
banner127

2019 yılında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler beklediğini merak eden astroloji meraklıları bu haber tam size göre. Astrologos Kurucusu Burcu İnci 2019 yılında burçlara neler olacağını, burçları neler beklediğini yorumladı. Burcu İnci tarafından hazırlanan burç yorumları 2019’da burç meraklılarının tüm sorularını yanıtlıyor. 2019 burçlara neler olacağı da açıklanıyor. 2019 yılında  Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarının başına neler gelecek. Burçların retro hareketinin yaşanacağı bir yıl olacak mı?

2019 yılında, 2018 yılına göre biraz daha az Retro hareketinin yaşanacağı bir yıl olacak diyebiliriz. Venüs ve Mars bu yıl Retro hareket yapmayacak ki, bu iyi haber! Merkür, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Plüto olağan Retro hareketlerine devam edecekler. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları.

Bu yıl da 2018 gibi 3 adet Güneş tutulması ve 2 adet Ay tutulması yaşayacağız. 2018-2020 yıllarında gökyüzünde Güneş ve Ay’ın ahengi hüküm sürecek, her sene 4 tutulma yaşarken bu yıllarda 5 tutulma olacak. Herhangi bir yılda, hangi aksta yani hangi burçlar üzerinde tutulmalar yaşanırsa, o burçlar biraz daha değişimin ve hayatlarındaki önemli, büyük kırılmaların kahramanı olurlar. Bu değişim iyi mi olacak kötü mü olacak gibi bir soru zihinlerinizden geçer gibi…Bu sorunun cevabını kimse bilemez, bildiğimiz tek şey, Tutulma dönemlerinde açığa çıkan büyük enerji değişimleri hayatımızda önemli değişiklikleri de beraberinde getirir. 2019 yılının bu anlamdaki kahramanları Oğlak-Yengeç burçları olacak. Burcunuzun veya yükseleninizin Oğlak ve/veya Yengeç olması sizi başrol oyuncularından biri haline getirir. Bu arada 2019’da burçları genel hatları ile nelerin beklediğini aşağıda yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.

2019’un size yaşatacağı tüm değişimlerin, yüksek faydanız için olması ve sizi hayal ettiğiniz hayata kavuşturması dileğiyle, şimdiden, İyi Seneler!

Yükselen Koç:

Sevgili Koçlar, 2019 yılında meydana gelecek olan tutulmalar sizin iş hayatınız ve aileniz üzerinde gerçekleşecek. Bu da demektir ki, işiniz, ait olduğunuz cemiyetteki yeriniz, aileniz, yuvanız, eviniz üzerinde bir takım değişiklikler söz konusu olacak. Ailenizle ilgili önemli kararlara imza atabilirsiniz, evinizi değiştirebilirsiniz, ailenizde var olan nüfusu büyütebilirsiniz. Aktif iş hayatınızda farklı geçişler yaşayabilirsiniz. Rütbeniz, sorumluluk alanlarınız veya iş yeriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Satürn’ün de buraya eşlik etmesinden hareketle, iş hayatınızda yaşayacağınız değişiklikler size biraz zor zaman verse de, yıl bitip geriye dönüp baktığınızda, olayların iyi ki böyle geliştiğine şükredebilirsiniz.

En şanslı gezegen Jüpiter bu sene sizin büyük hayat felsefeniz hatta planlarınız üzerinde olumlu etkiler yaratabilir. Sık sık yurtdışı seyahatlerine gidebilirsiniz veya yurtdışında eğitim almak gibi bir hedefiniz varsa, size şanslı kapıların açılması konusunda destek verebilir. Hayata bakış açınızda daha olumlu olmanızı sağlayabilir.

Uranüs’ün, kendi emeklerinizle kazandığınız maddi kazançlarınız konusunda size yavaş yavaş farklı yollar açtığını hissedebilirsiniz. Hiç aklınızda yokken, farklı projelerinizden de para kazanmaya başlayabilir, paranızı farklı yatırım araçlarında değerlendirmeye başlayabilir veya parayla yaptığınız her konuda alternatifler oluştuğunu görebilirsiniz.

Özetle, büyük hayat planınızda, aileniz, iş hayatınız ve maddi konular üzerinde farklılar yaşayabileceğiniz bir yıl sizi bekliyor diyebiliriz.

Her şeyin gönlünüzce aktığı keyifli bir yıl dilerim.

Yükselen Boğa:

Sevgili Boğalar, 2019 yılında hayata bakış açınızda büyük farklılıklar oluşabilir. Temel hayat felsefenizin günler geçtikçe değiştiğini, başkalaştığını fark edebilirsiniz. 2019 yılında çok yoğun bir iletişim gündeminiz olabilir. Özelikle yurtdışı konularında bu iletişim iyice artabilir. Hayatınızın bundan sonrasını yurtdışında yaşamak istiyorsanız ya da yurtdışında eğitim almak istiyorsanız bu yıl bu değişimi yapabileceğiniz bir yıl olabilir. Özellikle kendinizi bir konuda eğitmek ve yeni şeyler öğrenmek ile ilgili yoğun bir gündeminiz olabilir. Bu zaten istediğiniz bir konu da olabilir ya mükafatlandıracaktır ama bu geçişler tahmin ettiğiniz kadar kolay olmayabilir. Kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız veya akrabalarınız da size bu değişim konusunda destek verebilir. Hayatınızda daha etkin bir yere sahip olabilirler.

Jüpiter, 8. Evinizde ilerlemeye devam edecek. 8 ev konuları maddiyat veya resmi daireler ile yaşanacak konuları içerir. Çok kolay bir ev değildir fakat tüm yıl Jüpiter’in size burada eşlik etmesi tüm bu maddiyat veya mahkemelerle yaşanacak konularda destek vermesi, sizi şanslı kılması anlamına gelir. Nafaka, miras, vergi, kredi gibi ödemelerde ne kadar sıkıntı çekerseniz çekin, bir çözüm yolu bulmanızı ve bulduğunuz bu çözüm yolundan daha sonra pişman olmamanızı sağlar. Jüpiter, zor bir gündemi kolay yapmak için idealdir.

Uranüs’ün, Mart ayı itibari ile sizin burcunuzdaki ilerleyişi, hayatınızın temel noktalarında da değişime açık bir yıl geçireceğinizi gösteriyor. Bu değişim hemen olmaz fakat yavaş yavaş kendini gösterebilir ve tamamlanması yıllar sürebilir.

Keyfinizin her dem bol olduğu, mutlu seneler dilerim.

Yükselen İkizler:

Sevgili İkizler, 2018 yılı boyunca meşgul olduğunuz, hayatınızın zor konuları ile ilgili (neyse sizi zorlayan o konular; maddi, miras, mahkeme, nafaka, vergi vs gibi) 2019 yılında önemli adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili yatırım senesi gibi düşünebilirsiniz bu seneyi. Tabii ailenizde alacağınız destek de sizi güçlü kılacaktır. 2018 yılında bu konularda sizi en fazla zorlayan ne olduysa, bunun çözüme ulaşması için konunun tekrar masaya konması da gerekebilir. Eğer hakkınızda görülen bir dava varsa, 2019 bu davanın seyrinin belli olacağı veya tamamen çözümleneceği yıl da olabilir. Sizi her ne kadar biraz zorlayacağa benzese de kendi emeklerinizin karşılığınız da fazlası ile alacağınız bir yıl olabilir.

Astrolojideki en şanslı ve bereketli gezegen olan Jüpiter, neredeyse tüm yıl sizin ilişki evinizde yolculuk edecek. Bekar olan ikizler için son derece müjdeli bir haber bu. Evlilik veya ciddi bir ilişki yaşamak için gökyüzü size destek olacak gibi düşünebiliriz. Zaten evliyseniz, evliliğinizde huzuru, şansı, bolluğu hissedeceğiniz bir yıl geçireceksiniz gibi yorumlayabiliriz. Bu durumların hiç biri yoksa ve bir ortağınız varsa, ortağınızla olan ilişkinizin akıp gittiği, tartışmaların neredeyse kaybolduğu, bol bol iletişim içerisinde olduğunuz bir dönemin başladığını düşünebilirsiniz.

Son olarak, tüm yıl Uranüs’ün 12. Evinizde yapacağı yolcuğu adres edersek, bilinç altınızdaki kaygı ve korkularınızın, son derece yaratıcı çözümlerinizle birlikte şekil değiştirebileceğinden hatta tamamen yok olabileceğinden bahsedebiliriz. Bu hızlı değil fakat zaman içerisinde hissedebileceğiniz bir değişim olabilir.

Yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeçler, 2019 sizin yılınız olacak…Bu seneki Güneş ve Ay tutulmaları sizin burcunuzda gerçekleşecek. Ne demek bu? Hayatınız, ilişkileriniz, ilişkilerinize bakış açınız, kararlarınız değişecek. 1-7 aksında yaşayacağınız bu tutulmalarla birlikte, bekarsanız yepyeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Fakat bu sefer bir farkla, şimdiye kadar gösterdiğiniz duygusal yaklaşımlarınızdan sıyrılıp, Satürn’ün de 2018 yılı boyunca sizi zorladığı, mantığınızı daha ön plana çıkarmanız gerektiği gerçeği ile. Yapınız gereği, duygularınızın yoğunluğuna çoğu zaman hakim olamayıp, mantığınızı devreye almadan verdiğiniz ilişki kararlarınız bu sene değişiyor. Hayat yolculuğunda size en büyük desteği verebilecek, mantığınızla kabul ettiğiniz, duygularınızın da zaman içerisinde yoğunlaştığı bir ilişki yaşayabilirsiniz. Hatalarınızdan aldığınız dersleri her zaman ön planda tutup, bir daha tekrarlamamak üzere yeni ilişki formatınıza geçebilirsiniz. Bu konularda büyük bir değişimin içerisinde olacağınız ve bu değişimin 2019 hatta 2020 yıllarını kapsayacağını söyleyebiliriz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, yaptığınız hatalarınızı anlayıp, farklı davranışlarla ilişkinizi yeniden şekillendirme yoluna gidebilirsiniz.

Günlük rutininizi değiştirmek için kolları sıvayıp, şansın da yardımıyla sizi daha mutlu ve sağlıklı kılacak yeni başlangıçlara yelken açabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30