Göğsümüzü gere gere dolaşıyoruz

Özgür Özel: “Ekrem İmamoğlu’nun örnek belediyeciliği sayesinde İstanbul sokaklarında göğsümüzü gere gere dolaşıyoruz. İsraf etmiyoruz. Çalmıyoruz, çaldırmıyoruz. İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder demişlerdi. İstanbul’u kaybettiniz, Türkiye’yi de kaybedeceksiniz.”

Göğsümüzü gere gere dolaşıyoruz
banner127

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

Kendimi en yalnız ve en mutlu hissettiğim gündeyiz. Milletvekillerimiz İstanbul’da. İmamoğlu’nun belediyecilik anlayışının ikinci yıl dönümünde, göğsümüzü gere gere İstanbul sokaklarındayız. Milletvekillerimiz, ‘sözümüzü tuttuk, çalmıyoruz, çaldırmıyoruz’ diyorlar. Şükürler olsun ki 25 yıllık harami düzeninden sonra ‘ne diyorsunuz nasılsınız’ diyen siyasi anlayışa sahibiz. ‘İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder’ demişti. İstanbul’u kaybettiniz, Türkiye’yi kaybedeceksiniz Sayın Recep Tayyip Erdoğan. İki yıl önceki İstanbul zaferinden sonra en geç iki yıl sonraki Türkiye zaferi herkesin yüzünü güldürecek.

Recep Tayyip Erdoğan, müzikli mekanların 12’ye kadar çalışabileceğini söyledi, ‘kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok’ dedi. Bu yanlıştan bir an önce dönmezse, turizmin beline baltayı vurmuştur. Belki farkında değiller. Kuşadası, Bodrum, Antalya’da akşam 9’da güneş batıyor, insanlar evlerine girip yemek yiyip kalkasıya, dışarı çıktığında mekana vardığında mekanın kapanmasına bir saat kalmış olacak. Ayıptır yanlıştır. Sonra ‘benim müzikle sanata düşmanlığım yok.’ Rumeli Hisarı, en prestijli konserlerin olduğu bir yerdi. Bu sahnenin ortasına bu mescidi yaptılar. Şimdi der ki bunlar ‘Özgür Özel mescide karşı.’ Bu mescidin yapılacağı başka yer yok mu? ‘200 yıl önce mescit vardı.’ Ama 100 yıldır da Rumeli Hisarı’na dünyadan turist geliyor, buraya bu mescidi kondurmanın ne manası var, sanata düşman değilsen? Kamera şakası değil yaptılar bunu, AK Parti yaptı. ‘Buna bakıp da ‘Özgür Özel mescide karşı çıktı’ diyeceksiniz, söylemezsem itibar suikastlarınız amacına ulaşmış olur. Bu mescidi Rumeli Hisarı sahnesinin ortasına kondurmanın manası varsa ben bir şey demiyorum. Demek için siyaset sınırları dışına çıkar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30