Gülen'den skandal talimat

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in, kamudaki görevlerinden ihraç edilen örgüt mensuplarına, örgüt yapılanmasının parçalanmaması için sorumlu oldukları kişileri başka bir "abi"ye zimmetlemeden bulundukları illeri terk etmemeleri, eş ve çocuklarını memlekete gönderip en fazla 3 kişi olarak en az risk taşıyan kişinin evinde kalmaları talimatı verdiği ortaya çıktı.

Gülen'den skandal talimat
banner127

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından örgütün mahrem yapılanmasında yer alan "Garson" isimli gizli tanığın savcılığa verdiği SD kartta Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen incelemeler sırasında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in örgüt üyelerine verdiği bazı talimatlara ulaşıldı.

ÖZLÜK HAKLARINA KADAR TALİMAT BEKLEMİŞLER!

Kamudan ihraç edilenlerin, mahrem yapılanmaya mensup örgüt üyeleri aracılığıyla ihraç sonrası süreçte nerede yaşayacakları, geçimlerini nasıl sağlayacakları, özlük hakları, hareket tarzları gibi konularda Gülen'den istediği tavsiyeler ve FETÖ elebaşının yanıtları deşifre edildi.

Gülen'e yöneltilen soruların "stratejik, genel, sınav-duyum, ferdi-hukuki ve ATM-teknik" olmak üzere 5 gruba ayrıldığı anlaşılırken hangi soruların hangi mahrem imama gönderileceği de yapılan çalışmayla gün yüzüne çıkarıldı.

Buna göre, FETÖ'nün mahrem yapılanması üyeleri, örgüt mensuplarından gelen taleplerle ilgili soruları "temsilci abiler" aracılığıyla Gülen'e iletip gelecek talimatları bekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 15:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
BÖRÜ
BÖRÜ - 5 yıl Önce

Türk milletinin başına gelmiş en büyük belâ, en büyük hainlik şebekesi, kuklası oldukları yabancı gizli servislerin talimatları doğrultusunda devlet içinde oluşturduğu paralel yapının menfaatlerine uygun hareket etmeyen herkesi yalan dolan iftiralarla bir şekilde bertaraf eden fetö/pdy örgütü kuduz köpek gibi devletle savaşına devam ediyor. Bunlar sinsi bunlar hain ve isin kötüsü siyasi ayağına halâ dokunulmadı mücadeleyi sekteye uğratan kısım da tam burası. Bunlardan boşalan yerlere diğer dini grup yandaşları değil vatan, millet, bayrak sevdalısı, Allah inancı olan gençler alınmalıdır yoksa biri temizlenir öbürü çıkar.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30