Günay'dan çirkin karikatüre büyük tepki

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo'nun çirkin karikatürüne tepki gösterdi.

Günay'dan çirkin karikatüre büyük tepki
banner127

Fransız dergisi Charlie Hebdo’nun, Türkiye ve Suriye'de binlerce insanın ölümüne neden olan deprem hakkında yayınladığı karikatür büyük tepki topladı. Dünyanın dört bir yanından sosyal medya kullanıcıları dergiye ateş püskürdü. 'Hiciv' adı altında dünyaya nefret kusan Charlie Hebdo, bu kez binlerce insanın hayatını kaybettiği Türkiye'deki depremi hedef alarak, "Türkiye’de deprem. Tank yollamaya bile gerek yok." yazısıyla verdi. Türkiye ve dünyadan sosyal medya kullanıcıları, derginin paylaşımına tepki gösterdi.

 Tepki gösterenlerden biri de AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay oldu. Günay, tepkili paylaşımında, "Allah sizi bildiği gibi yapsın!!! İnsanlığınız yoktu biliyoruz ama bu kadar alçalmak!" ifadelerine yer verdi. 

 Fransız yayın organı, daha önceden  Hazreti Muhammed'e, Kur'an-ı Kerim'e ve İslam dinine yönelik saldırganlık içeren içerikler yayınlamasıyla da büyük tepki toplamıştı.
 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2023, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30