Selman, Erdoğan’ın yüzüne bakamadı!

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de iki gün sürecek G-20 Liderler Zirvesi'nden kameralara ilginç görüntüler yansıdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hatıra fotoğrafı için yerine doğru geçerken Prens Selman'ın yüz ifadesi dikkat çekti. Fotoğraf karesinde Prens Selman'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzüne bakamadığı görülüyor

Selman, Erdoğan’ın yüzüne bakamadı!
banner127

G20 Zirvesi için Arjantin’in başkenti  Buenos Aires’te bir araya gelen liderlerin yüz yüze gelme anları ilginç  görüntülere sahne oldu. Türkiye, ABD, Almanya, Rusya, Çin, İngiltere, Fransa, Japonya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerin liderlerini bir araya getiren zirvede liderlerin Cemal Kaşıkçı cinayetiyle bağlantılı olduğu düşünülen S. Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman’a gösterdikleri tavır farklılık gösterdi.

KAŞIKÇI CİNAYETİNDEN SONRA İLK DEFA ULUSLARARASI ORGANİZASYONA KATILDI

Suudi Arabistan Veliaht Prens Muhammed Bin Selman, Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayından sonra ilk defa uluslararası bir organizasyona katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hatıra fotoğrafı için yerine doğru geçerken Prens Selman’ın yüz ifadeleri objektiflere yansıdı. Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile göz göze gelemedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30