Türkiye şehitlerine ağlıyor! 2 günde 12 askerimiz şehit oldu

Pençe-Kilit harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit oldu. Dün de Kuzey Irak'ta 6 askerimiz şehit olmuştu. Bölgede şehit sayısı 12'ye yükseldi.

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 2 günde 12 askerimiz şehit oldu
banner127

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz ise yaralandı. Dün de 6 askerimizin şehit olduğu bölgede şehit sayısı 12'ye yükseldi. Öte yandan Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde süren operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 16'ya yükseldi.

Kuzey Irak'tan peş peşe acı haberler gelmeye devam ediyor. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit oldu.

PENÇE-KİLİT HAREKATI BÖLGESİNDE 6 ASKERİMİZ ŞEHİT

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtları da icra edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30