Zincir markete göre 33 lira daha ucuz!

Eskişehir halkı dana etinden yapılmış sucuğu yerel marketlerden alıyor. Üstelik kilogramda 33 lira daha ucuza…

Zincir markete göre 33 lira daha ucuz!
banner127

Eskişehir’de zincir marketlerde en ucuz fiyatla bir kilogram sucuk 85 liradan satılıyor. Eskişehir’de yerel kasap ve marketlerde bir kilogram sucuğun fiyatı ise çok daha ucuz. Sivrihisar-1 Caddesi’nde bulunan bir kasapta 1 kilogram sucuğun kilogram fiyatı 52 liradan satılıyor. 

Görüşlerini sorduğumuz bir müşteri, “Yıllardır aynı kasaptan alışveriş yapıyorum. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi. Fiyatlar da zincir marketlere göre çok daha iyi oluyor. Çevremdeki insanlar da bu kasaptan et ürünleri alıyorlar.” dedi.

Kısa bir görüş belirten işletme sahibi de, “1 Kilogram Sucuğu 52 liradan satıyoruz. Kendi imalatımızdır ve yüzde yüz dana etidir. Nakliye masrafı ve aracı firma karı olmadığı için fiyat bu kadar ucuz gözüküyor. Kampanya fiyatı değil, normal satış fiyatımızdır. Uygun fiyat olunca ürün satışlarımız da son zamanlarda çok artış gösterdi. Eskişehir halkını yerel dükkanlardan alışveriş yapmaya davet ediyoruz.” 

Eskişehir halkı yerel marketleri tercih ederek hem yerel ekonominin kalkınmasını sağlıyor hem de zincir marketlerinin uyguladığı fiyat politikasından kurtulmuş oluyor.


 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2022, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30