11 yıllık ilişki sona erdi

11 yıldır birlikte olan ve evlenecekleri düşünülen Ferhat Göçer ile Ömür Gedik çifti, ilişkilerini sonlandırdı. Gedik, sevgilisiyle yaşadığı evden ayrılarak kendi evine taşındı.

11 yıllık ilişki sona erdi
banner127

Yaklaşık 11 yıldır birlikte olan ve önümüzdeki yaz nikah masasına oturacakları konuşulan Ömür Gedik – Ferhat Göçer çiftinden hayranlarını şoke eden bir haber geldi. Ünlü çiftin, ilişkilerine son noktayı koyduğu öğrenildi.

Ayrılık ve aşk şarkılarının sesi Ferhat Göçer ile hayvan hakları aktivisti olarak tanıdığımız Ömür Gedik, magazinde devam eden en uzun ilişkilerden biriydi. Uzun süren ilişkileri sonrası evlenmeleri beklenen Ferhat Göçer ve Ömür Gedik çifti, hayranlarını şaşırttı ve ayrıldılar.

ÖMÜR GEDİK EVİ TERK ETTİ!

Magazin dünyasının en uzun ilişkilerinden sayılan Ömür Gedik ve Ferhat Göçer çiftinden kötü haber geldi. 11 yıldır birlikte olan çift yollarını ayırma kararı aldı. Ömür Gedik, sevgilisi Ferhat Göçer’le yaşadığı evden ayrılarak kendi evine geri göndü.

EVLENMELERİ BEKLENİYORDU

Uzun süredir birlikte olan çiftin gelecek yaz nikah masasına oturacağı iddia edilmişti.

Yine Ferhat Göçer’in bu ayrılıktan sonra apar topar evi terk ettiği ve kendi evine geçtiği iddia edilirken, gündeme bomba gibi düşen bu haberin ardından iki taraftan da henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Daha önce üç kez evlenen Ferhat Göçer, ilk evliliğini daha ünlü olmadan önce Doçent Berna Hocaoğlu ile yapmıştı. Bu evliliğinden ise Yağmur adında bir kızı olmuştu.

İkinci evliliğini de yine kendi gibi doktor olan Meltem Hanım’la 1998’de yapan Ferhat Göçer, üçüncü evliliğini ise Ayla Göksel ile 2001 yılında gerçekleştirmişti. Ayla Göksel ile 7 yıl evli kalan ve 2008’de boşanan Göçer’in Can adını verdikleri 2006 doğumlu bir de oğlu bulunuyor.

Ömür Gedik ise Ferhat Göçer’den önce sadece bir evlilik yapmıştı. 1991 yılında henüz 21 yaşındayken Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi Soner Gedik’le nikah masasına oturan güzel isim, 1992 yılında bu ilişkiyi noktalamıştı. Ömür Gedik ve Soner Gedik’in bu evlilikten Tayga adında bir kızı dünyaya gelmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30