Canlı yayında fenalaştı

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yorumculuk yapan Nuray Sayarı canlı yayında rahatsızlandı.

Canlı yayında burç yorumları yapan Astrolog Nuray Sayarı yorumlarını yaptığı sırada rahatsızlandı, ilk başta çikolata ile durumu idare etmeye çalışan Sayarı sonrasında rahatsızlığının devam etmesi nedeniyle canlı yayından ayrılmak zorunda kaldı. Sayarı'nın sağlık durumu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yayınlanmadı.

NURAY SAYARI KİMDİR?

Nuray Sayarı yaklaşık 20 yıldır, profesyonel olarak astroloji bilimi ile ilgilenmektedir. Gençlik yıllarından itibaren metafiziğe ve doğa üstü güçlere olan ilgisi, güçlü sezgisi sayesinde yaptığı önemli kehanetleri, kendisini Türkiye’nin gündemine taşımıştır.

Astroloji ve tarot bilimi ile başlayan bu süreç, yıllar içinde kendisini yeni arayışlara ve çözümlemeleri bulmaya sürüklemiştir. Nuray Sayarı geçirdiği bu olgunlaşma sürecinde düşünce gücünün insan hayatındaki önemine ve evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına inanmıştır. Kişilerin sahip oldukları bu enerjiyi doğru kullanmaları ve şifa bulmaları için Nuray Sayarı bir yol göstericidir. İyi enerjiye olan inancı ile kişilere mutluluk, sağlık, bolluk ve bereketin kapılarını açmayı öğreterek, pozitif kişiliği sayesinde onlara destek olmaktadır.

Kendisinde varolan sezgi gücünün kuvvetini bu kapıları açarken de kullanmaktadır. Bu sezgiler ışığında kişinin problemi bazen Reiki çalışmaları ile, bazen de geçmişe yapılan bir regresyon çalışması ile çözümlenir...

(222Haber.com)

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30