Evliliği konuşmadık ve düşünmedik

Onur Ünlü ile olan ilişkisinden dolayı tepki çeken Hakan: Muhafız'ın yıldığı Hazar Ergüçlü, hakkında çıkan evlilik iddialarına yanıt verdi.

Evliliği konuşmadık ve düşünmedik
banner127

Star TV'de yayınlanan, başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı Medcezir dizisiyle adını duyuran Hazar Ergüçlü, Hakan: Muhafız dizisiyle de kendini tüm dünyada göstermişti. Başarılarının yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük olan yönetmen Onur Ünlü ile olan ilişkisyle de sıkça gündeme gelen Ergüçlü, evleneceklerine dair çıkan haberlere yanıt verdi.

Ünlü bir kozmetik markasının reklam yüzü olan 27 yaşındaki Hazar Ergüçlü, önceki akşam firmanın bir otelde gerçekleştirilen basın tanıtımına katıldı. Kameralar karşısına geçen Hazar Ergüçlü, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Onur Ünlü hakkında sorulan sorulara samimi yanıtlar verdi.

Bunlar önemli kararlar
Muhabirlerin evlilik sorusu üzerine konuşan Ergüçlü, şu açıklamalarda bulundu: "Evlilik mi? Bilemiyorum. Şu an üzerine pek düşündüğümüz birşey değil bu, gündemde olan bir şey değil. Bunu konuşmadık. Böyle kararlar önemli kararlar. Üzerine konuşmadık ve düşünmedik"

İlişkim her yerde konuşuluyor
"Benim sıradışı bulunan ilişkim her yerde konuşuluyor. Bugün iş konuşsak daha iyi olur. Bu benim hayatım ve ilişkim. Ben ilişkimin sadece ötekileştirildiği kadar öteki olmadığını biliyorum"

Ailesiyle tanıştırmıştı
Hazar Ergüçlü'nün bu açıklamalarından sonra, Onur Ünlü'yü ailesiyle tanıştırması akıllara geldi. Tepkilere rağmen ilişkilerine tam gaz devam eden çiftin, böyle giderse yüzük takacakları konuşuluyor.

Onur Ünlü'nün ise, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hazar Ergüçlü hakkında Instagram hesabından yaptığı "Manitam şekil, önümden çekil" paylaşımı, sosyal medyada büyük tepki görmüştü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30