Fahriye Evcen'e doktor yasakları!

Geçtiğimiz günlerde apar topar hasteneye kaldırılan 7 aylık hamile Fahriye Evcen'e doktorundan birtakım yasaklar geldi.

Fahriye Evcen'e doktor yasakları!
banner127

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'le birlikte Kartalkaya'daki tatilleri esnasında fenalaşmasından dolayı geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılmıştı. 3 gece boyunca hastanede yatan güzel oyuncuya doktorundan kötü haber geldi. Doktor, hamileliliğine 2 ay kalan Evcen'e çeşitli yasaklar koydu.

Hastaneye kaldırıldığı gün sevenlerini korkutan Fahriye Evcen'in doktorları açıklama yapmayınca sosyal medyada 'düşük mü yaptı' söylentileri çıkmıştı. Eşini bir dakika bile yalnız bırakmayan Burak Özçivit'in açıklaması, güzel oyuncunun hayranlarını mutlu etmişti.

Tatil esnasında fenalaşan Evcen'e doktorundan uyarılar geldi. Doktor, Evcen'in sağlıklı bir gebelik geçirmesi için birtakım yasaklar koydu. 2 ay sonra doğum yapacak olan Evcen’in alışveriş merkezine gitmesi, çocuklarla temasta bulunması ve teknoloji aletleriyle ilgilenmesi geçici bir süreliğine engellendi.

Kaldırıldığı hastanede 3 gün boyunca tedavi gören Evcen'in durumu hakkında eşi Özçivit açıklama yapmıştı. Burak Özçivit, eşi hakkında küçük bir soğuk algınlığına yakalandığını söyleyerek her şeyin yolunda olduğunu belirtmiş ve yakışıklı oyuncu ayrıca önemli bir şeyin olmadığını dile getirmişti.

Doktorundan çeşitli yasaklar yiyen Fahriye Evcen, hamileliğinin ilk aylarında kendi önlemlerini almıştı bile. Erkek bebek bekleyen çiftin aldığı önlemler, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Evcen hamilelik sürecinde, eşi Burak Özçivit’le oturdukları Acarkent’teki villanın tamamını boyama ve evin düzenini değiştirme kararı almıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30