Orhan Gencebay korkuttu!

Sevim Emre, sesiyle 7'den 70'e herkesi kendine dinletmeyi başarmış olan eşi Orhan Gencebay'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Orhan Gencebay korkuttu!
banner127

Geçtiğimiz gün Etiler'de bulunan bir AVM'de muhabirlere yakalanan Sevim Emre, eşi 'ın domuz gribi olduğu iddiaları hakkında konuştu. Sevim Emre, usta sanatçının sevenlerine önce kötü sonra iyi haberi verdi.

74 yaşındaki sosyetik Emre, eşinin sağlık durumu hakkında önce, "Ben grip olmuşum. Orhan ise 4 kez kan tahlili yaptırdı. 4’ünde de domuz gribi çıktı. Bir haftadır hastanede tedavi görüyordu." diyerek yürekleri ağızlara getirdi.

Ardından Gencebay'ın şu anki sağlık durumu hakkında konuşan Sevim Emre, usta ismin şu an durumunun iyi olduğunu belirtti ve bir sıkıntısının olmadığını söyledi.

Gencebay, hastane çıkışı yaptığı açıklamada hastalanmasının çok önemli olmadığını belirterek, “Bizlerin hastalanıp tedavi olmamız önemli değil, Allah’ın izniyle atlatırız, atlattık. Asıl, sevenlerimin sağlığına bir şey olmasın. Çok iyiyim çok şükür. Berhudar olun.” dedi.

4 Ağustos 1944 yılında dünyaya gelen usta sanatçı Orhan Gencebay, müziğe 6 yaşında Rus konservatuvarı mezunudur. Müziğe, klasik batı müzikçi Emin Tarakçı Hoca'dan keman ve mandolin dersleri alarak başladı. 7 yaşında bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almaya başladı. 10 yaşında ilk beste çalışması olan Kara Kaşlı Esmerdi Kim Bilir Kimi Sevdi isimli eseri yaptı.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30