Talat Bulut isyan etti

Rol aldığı Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı olarak çalışan genç kadını taciz ettiği yönündeki haberlerle gündeme gelen oyuncu Talat Bulut , sosyal medya hesabından hakkında konuşanlara sitem etti.

Talat Bulut isyan etti
banner127

Instagram hesabından paylaştığı video ile kendisi itibarsızlaştırmaya çalışanlara sitem eden Bulut, Yeter! Susun artık. Şunu ezberleyin. Bana iftira atan kişi (Özge Ş.) başta olmak üzere, magazin gazetecileri, TV 'de yorum yapıp beni hala itibarsızlaştırmaya çalışanlar, sosyal medya delikanlıları hakkında tazminat davası açıldı. Bir şey söylemek istiyorsanız buyurun gelin hakim önüne. Beklerim..." dedi.

"BODURLAR BİLE KONUŞUYOR"

Ünlü oyuncu, Instagram'da paylaştığı videoda, "Artık uzun boylusu da kısa boylusu da konuşuyor. Hatta bodurlar bile konuşuyor" dedi. Talat Bulut'un Hippi Tarzıyla Verdiği Pozlar Sosyal Medyayı Salladı Talat Bulut, Kendisini Taciz Etmekle Suçlayan Genç Kıza Dava Açtı Eda Ece, Talat Bulut Hakkındaki Sorulara Tepki Gösterdi: Olay İyice Gerilmesin, Yeter Artık Talat Bulut'un Taciz Haberleri Hakkında Konuşan Güven Hokna: Bu Kadar Aç Pozisyonda Olduğunu Zannetmiyorum Şevval Sam'a Destek Olan Sevda Erginci Talat Bulut İçin "Maalesef Çalışıyoruz" Dedi Eski Türkiye Güzeli Sevilay Öztürk'ten Şaşırtan Açıklama: Tacize Tepkisiz Kalmadığım İçin Meslekte İlerleyemedim

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2018, 21:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30