Bu ligde biz de varız demek istiyoruz

Serkan Torun: "İlk devrenin sona ermesine 4 maçımız kaldı. Gümüşhanespor ile oynadıktan sonra Manisa FK ile deplasmanda karşılaşacağız. Manisa’yı Manisa’da yenerek bu ligde biz de varız demek istiyoruz."

Bu ligde biz de varız demek istiyoruz
banner127

Radyospor'a konuşan Sarıyer Spor Kulübü Genel Kaptanı Serkan Torun, “Ankara Demirspor ile çok kritik bir maç oynadık ve sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardık. Sarıyer camiası için çok önemli bir maçtı. İlk 5’e girmek isteyen iki takımın maçıydı.

Sezon başı bizim için çok sıkıntılı geçti. Pandemi nedeniyle liglerin başlama süreci geç açıklandı. Sürekli ertelenen bir kongre süreci geçiriyorduk. Zor bir Ağustos ayı geçirdik. Yönetim kurulunu oluşturduk. Ahmet Yıldırım hocamızla 72 saat gibi bir sürede kadromuzun takımın yüzde 70’ini kurduk. Daha yaptığımız transferlerle de 25 kişilik bir kadro kurduk. 26 günlük bir antrenman sürecinin ardından lige girdik. İlk üç ne maç kazandık, ne de maç kaybettik. İlk galibiyetimizi 4. hafta alabildik. Sonrası da geldi. 14 maç oynadık sadece Hekimoğlu Trabzon’a deplasmanda mağlup olduk. İlk devrenin sona ermesine 4 maçımız kaldı. Gümüşhanespor ile oynadıktan sonra Manisa FK ile deplasmanda karşılaşacağız. Manisa’yı Manisa’da yenerek bu ligde biz de varız demek istiyoruz. 

Batuhan Topçu U17 takımında yer alan çok yetenekli bir oyuncu. 2004 doğumlu bu oyuncu ile alakalı bize Fenerbahçe yönetiminden gelen bir teklif olmadı. Teklif gelirse gerekli görüşmeleri yapar ve alınması gereken kararları alırız. Batuhan sadece Fenerbahçe tarafından değil, birçok kulüp tarafından takip ediliyor. Emre Belözoğlu ile de herhangi bir görüşme olmadı. 

Bertuğ Özgür Yıldırım henüz 18 yaşında. Fatih Terim’in kendisini özel olarak takip ettiği kulağımıza geldi. Bertuğ, Galatasaray ve bazı Süper Lig kulüplerinin kıskacında.”
 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2020, 03:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30