Kanser hastalarının yeni umudu!

Kanser hastalarının yeni umudu kefir oldu. SBÜ Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, "Kefir, kanserde önemli bir basamak olan mutasyon diye tabir ettiğimiz DNA'lar üzerindeki kalıcı hasarları azaltarak, kanser oluşumuna zemin hazırlayan kimyasal olayları önlüyor. Aynı zamanda kanserojen etkisi olan maddeleri etkisizleştirerek anti-kanserojen etki gösteriyor" dedi.

Kanser hastalarının yeni umudu!
banner127

Kefirin faydaları ile ilgili son yapılan araştırma kanser hastaları için umut oldu. SBÜ Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, kefir ile ilgili yapılan araştırmanın detaylarını paylaştı. Tanoğlu kefir ile ilgili yapılan son araştırmada kanserli DNA'lar üzerinde onarıcı etkisinin tespit edildiğini açıkladı. Peki Kefir ne zaman içilmeli? Kefirin faydaları nelerdir? Nasıl tüketilmeli? İşte bütün bu soruların yanıtı ve kefir ile ilgili yapılan son araştırmanın ayrıntıları...

KEFİR VE KANSER ARAŞTIRMASININ AYRINTILARI

Kefirin faydaları ile ilgili önemli bilgiler veren SBÜ Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, "Kefir, kanserde önemli bir basamak olan mutasyon diye tabir ettiğimiz DNA'lar üzerindeki kalıcı hasarları azaltarak, kanser oluşumuna zemin hazırlayan kimyasal olayları önlüyor. Aynı zamanda kanserojen etkisi olan maddeleri etkisizleştirerek anti-kanserojen etki gösteriyor" dedi.

Kafkasya kökenli bir içecek olan inek, koyun ve keçi sütüne maya ilave edilerek elde edilen, insan sağlığı için önemli bir probiyotik olarak görülen kefirin, DNA üzerindeki kalıcı hasarları azalttığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2019, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30