5 yeni film vizyonda!

Ülkemizde 2 Kasım 2018 tarihi ile 5 farklı yeni film vizyona giriyor. 222haber.com olarak bu 5 yeni filmi sizler için derledik...

5 yeni film vizyonda!
banner127

Ömer Can’ın yönettiği ve Murat Dalkılıç, Melis Sezen, Eren Hacısalihoğlu ile Serenay Aktaş’ın oynadığı Dünya Hali,02 Kasım 2018’de CJ Entertainment dağıtımıyla Pusula Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


Serdar 29 yaşında, İTÜ Makine Bölümü mezunu, hayatını animatörlük yaparak sürdüren, içine kapanık sessiz birisidir. İdealist gazeteci Gizem’e çok uzun zamandır aşıktır ama Gizem O’nun varlığından dahi haberdar değildir. Serdar, ev arkadaşları Batu ve Masal’la girdiği bir iddia sonucu, Gizem’le tanışıp sevgili olmaya karar verir. Gizem’in dergiye yapacağı röportajın konusu filofobidir (aşık olma korkusu) ve Serdar kendini filofobik olarak tanıştırır.

Lasse Hallström’nin yönettiği ve Keira Knightley, Mackenzie Foy, Eugenio Derbez ile Matthew Macfadyen’in oynadığı Fındıkkıran ve Dört Diyar (The Nutcracker and the Four Realms), 02 Kasım 2018’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.


Clara’nın tek istediği ölmüş annesinden kalan, kutuyu açacak anahtardır. Anahtar bulur fakat gizemli bir şekilde kaybolur. Clara, Phillip adlı bir askere, bir fare çetesine ve üç diyarı yöneten hükümdarlara rastlar. Anahtarını ele geçirmek ve dünyaya yeniden ahenk getirmek için acımasız ve zalim Anne Ginger’ın evi olan uğursuz Dördüncü Diyar’a meydan okumak zorunda kalır.

Bryan Singer’ın yönettiği ve Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy ile Joseph Mazzello’nun oynadığı Bohemian Rhapsody, 02 Kasım 2018’de TME Films dağıtımıyla TME Films tarafından vizyona çıkarılıyor.


Bohemian Rhapsody şarkısının nasıl ortaya çıktığına şahit olunacak film, sadece Freddie Mercury ve grubun hikâyesi değil, aynı zamanda sesi nasıl yarattıklarının hikâyesi. Film, Queen’in simgeleşmiş şarkılarıyla grubun meteorik yükselişine, Freddie Mercury’nin yaşamını tehdit eden hastalığına rağmen rock müzik tarihinin en büyük performanslarından biri olan 1985 tarihli Live Aidkonserinin arifesindeki muzaffer birleşme sürecine yayılıyor.

Paul Weitz’in yönettiği ve Julianne Moore, Ken Watanabe, Christopher Lambert ile Sebastian Koch’un oynadığı Tutsak (Bel Canto), 02 Kasım 2018’de Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


Japon endüstri devi Bay Hosokawa’nın düzenlediği özel bir partide konser vermek üzere Güney Amerika’ya seyahat eden ünlü soprano Roxanne Coss’un dramatik aşk hikâyesi. Seçkin kalabalık bir araya geldikten sonra partinin verildiği malikâne, bir grup gerilla tarafından ele geçirilir ve beklenmedik bir şey olur: Dünyaya başka gözlerle bakan rehinelerle gerillalar arasında farklılıkları aşan bir dil gelişerek yeni bağlar kurulmaya başlamıştır.

Umut Aral’ın yönettiği ve Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Yiğit Kirazcı ile Orkut Işıtmak’ın oynadığı İyi Oyun, 02 Kasım 2018′de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Elidus Yapım tarafından vizyona çıkarılıyor.


Cenk liseyi bitirmiş bir çocuktur. Evin yükünü omuzlayan annesine yardım etmeye çalışan Cenk, yarı zamanlı çalıştığı internet kafede başkaları adına para ile oyun oynar. Bir gün yeni kurulan bir takımın menajeri tarafından keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın içerisinde bulur. Profesyonel sanal oyun dünyasının içerisine girince takım arkadaşları Batu, Naz, JJ, Aslan ve koçları Özer ile birlikte büyük turnuvayı kazanmak için çabalar.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30