8 yeni film vizyonda

07 Aralık 2018 Cuma günü Türkiye'de vizyona giren filmleri 222Haber ekibi olarak sizler için derledik.

8 yeni film vizyonda
banner127

Christian Rivers’in yönettiği ve Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving ile Ronan Raftery’nin oynadığı Ölümcül Makineler (Mortal Engines), 07 Aralık 2018’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı.
Yeryüzünde medeniyetin büyük bir felâket yüzünden yok olmasından yüzyıllar sonra Hester Shaw adında gizemli bir genç kadın, artık tekerlekler üstünde dev bir avcı kent olan Londra’yı, yoluna çıkan her şeyi yiyip bitirmekten alıkoyabilecek tek kişi olarak ortaya çıkar. Hester Shaw, Londra’dan atılan Tom Natsworthy ve üstüne ödül konmuş tehlikeli bir kanun kaçağı olan Anna Fang ile güçlerini birleştirir.

Terry Gilliam’ın yönettiği ve Adam Driver, Jonathan Pryce, Joana Ribeiro ile Olga Kurylenko’nun oynadığı Don Kişot’u Öldüren Adam (The Man Who Killed Don Quixote), 07 Aralık 2018’de Başka Sinema dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarıldı.
Toby, bir reklam yönetmeni, Javier ise ayakkabı tamircisidir. İkili, yıllar sonra La Mancha’da yeniden karşılaşırlar. Javier, kendisinin Don Kişot, Toby’nin de Sancho Panza olduğunu sanmaktadır. Bir dizi talihsizlik sonucu acımasız bir Rus mafya lideri, baş belası bir yapımcı ve eski aşkların da karıştığı, gerçekle hayalin birleştiği çağdaş Don Kişot hikâyesinin ortasına düşerler.

Andres Couturier ile Todd Resnick’in yönettiği ve Toby Kebbell, Lily Collins, Keith Wickham ile David Holt’un seslendirdiği animasyon film Sihirbazın Balonları (A Wizard’s Tale), 07 Aralık 2018’de Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Kötü büyücü Grump, tüm insanlığı etkileyecek bir büyü yapar. Büyü adeta insanların gülüşlerinin çalışmasına, eski kahkaha dolu neşeli günlerin geride kalmasına neden olur. Terry, herkesi eski neşesine kavuşturmaya kararlıdır ve bunun için krallığa büyüyü aramaya gider. Çıktığı bu esrarengiz yolculukta Terry, önüne çıkan garip yaratıkları atlatmalı ve zor durumda kalmış olan Prenses Dawn’a yardım etmelidir.

Onur Aldoğan’ın yönettiği ve Hakan Yusufoğulları, Yasemin Yıldız Gürler, Ali Burak Küçük ile Tayfun Turhan’ın oynadığı Şeytan Geçidi: Enhara, 07 Aralık 2018’de HM Productions tarafından vizyona çıkarıldı.
Birbirini tanımayan 8 kişi kendilerini terk edilmiş bir binanın farklı odalarının içinde bulurlar. Başlarına gelenlere anlam vermeye çalışan bu 8 kişi, binanın içerisinde kendilerinden başka birilerinin olduğundan da habersizdir. Binada dolaşmaya başlayan insanlar, birbirlerini görmeye başlar, hepsi belirsizlik içerisindedir. Neden orada oldukları hakkında bir şeyler bulmak için dolaşan insanlar, buradan kurtulabilmek için hareket etmeye karar verirler.

Yücel Yolcu’nun yönettiği ve Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin ile Metin Akpınar’ın oynadığı Kafalar Karışık, 07 Aralık 2018’de TME Films dağıtımıyla ILS Vision tarafından vizyona çıkarıldı.
Atakan, zengin sevgilisi Buse’nin, dedesi kızı vermeyince çareyi Buse’nin yıllardır kayıp olan babasını bulup kızı ondan istemekte bulur. Arkadaşları Fatih ve Bilal de O’na eşlik edeceklerdir. Arayışları onları Antalya’da ıssız bir koya yönlendirecek ve sonunda Atakan’ın müstakbel kayınpederini bulacaklar ve esas macera o zaman başlayacaktır. İşle iyice karışsa da sonunda Atakan muradına erip sevdiği Buse’ye kavuşacak, Fatih ve Bilal’e de kerevetine çıkmak düşecektir.

Ahmet Katıksız’ın yönettiği ve Eki̇n Koç, Farah Zeynep Abdullah, Fi̇kret Kuşkan, ile Si̇bel Taşçıoğlu’nun oynadığı Bizim İçin Şampiyon, 07 Aralık 2018’de CJ Entertainment dağıtımıyla Ay Yapım – Med Yapım tarafından vizyona çıkarıldı.
Film, Sivas’ın bir köyünden, İstanbul’a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş’ın serüvenini anlatıyor. Hikâye, Karataş’ın yarış atı Bold Pilot’la tanışmasıyla başlar. Ama yolculuk sonunda ortaya çıkan tablo, Halis’in beklentisinin çok üstündedir; birlikte efsane olmuşlardır. İkisinin de çok sevdiği birini, Begüm’ü hayata bağlamak amacıyla yola çıkarlar ama beklemedikleri bir şey olur: Topluma umut olurlar.

Ahmet Boyacıoğlu’nun yönettiği ve Murat Kılıç, Şevval Sam, Emrah Kolukısa ile Rıza Sönmez’in oynadığı Paranın Kokusu, 07 Aralık 2018′de Bir Film dağıtımıyla Gezici Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Mehmet taksisine binen insanların karıştığı çeşitli kanun dışı işleri arkadaşlarına anlatınca taksiye bir kamera koyuyorlar. Ankara’ya çapkınlığa gelen zengin bir iş adamına ait kayıt, şantaj ile para almalarını sağlıyor. Ancak bir hanımefendi tarafından yönetilen, mafya-derin devlet olarak tanımlanabilecek bir örgüte ait bir dosya takside unutulunca, bir komedi olarak başlayan öykü, beklenmedik bir yöne evriliyor.

Ramin Matin’in yönettiği ve Deniz Celiloğlu, Ezgi Çelik, Pınar Töre ile Gizem Erdem’in oynadığı Son Çıkış, 07 Aralık 2018′de Kurmaca Film dağıtımıyla Giyotin Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Hayatından bezmiş ofis çalışanı Tahsin artık sabrının son demlerindedir. Bunaldığı bir gün, vahşi İstanbul’dan kaçıp onu cezbeden Akdeniz’in huzur veren sahillerine yerleşmeye karar verir ve pılını pırtısını toplayıp yollara düşer. Ne var ki, umutlu bir yolculuk gibi başlayan bu macera absürtlüklerle dolu bir şehir kâbusuna dönüşür. Çünkü her ne kadar Tahsin İstanbul’dan kurtulmak istese de İstanbul onu bırakmaya hazır değildir.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30