Araf 2 tam not aldı

On iki yıl aradan sonra, 04 Ocak Cuma günü vizyona giren Araf serisinin uzun süredir merakla beklenen yeni filmi Araf 2 seyirciden tam not aldı.

Araf 2 tam not aldı
banner127

On iki yıl aradan sonra, 4 Ocak cuma günü vizyona giren "Araf" serisinin uzun süredir merakla beklenen yeni filmi "Araf 2" seyirciden tam not aldı. Filmi izleyenler beğeni mesajlarını, biletlerinin fotoğraflarını ve salon görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Filmin baş karakterleri Kübra (Cevahir Turan), Ahmet (Emre Kızılırmak), Mahir Hoca (Kaan Songün) ve Yasin (Fatih Dağıdır) büyük beğeni toplarken; filmdeki karakterleri, replikleri ezberleyerek yeniden canlandıranlar bile oldu. Seyircilerin mesajlarındaki en büyük istek ise devam filmi "Araf 3"ün bir an önce çekilmesi ve bir 12 yıl daha beklememek oldu.

245 kopyayla gösterime giren "Araf 2", serinin ilk filminin gişe rakamlarını da geçmeyi başardı. "Araf" ilk üç günde 35 bin seyirciye ulaşmışken, "Araf 2", 38 bin seyirciye ulaştı. İlk haftayı "Araf" 50 bin seyirciyle kapatmışken, "Araf 2" 62 bin seyirciyle kapattı.


Biray Dalkıran'ın yazıp yönettiği "Araf 2", vizyondaki ikinci haftasında 185 kopya ile sinemalarda.

Araf 2
"Cin Bebek Doğuyor"

 

Birbirini çok seven ve mutlu bir evlilikleri olan Kübra ve Ahmet’in hayatları anlam veremedikleri olaylar nedeniyle kabusa dönüşür. Doktor, Kübra’ya sara teşhisi koyarken; mahallenin imamı Kübra’ya cin musallat olduğunu iddia eder. Ahmet bu olanlara mantıklı bir açıklama bulmaya çalışırken, Kübra’nın babaannesinin ölmesi, kilitli bir dolapta yok edilemeyen bir muskanın bulunması, Kübra’nın günden güne kötüleşen hastalığı karşısında ne yapacağını bilemez. Karşı karşıya oldukları cin en acımasız cin kabilesi olan CühennaKabilesi’ninPadişahı’dır.


Tür: Korku / Süre: 86dk
Oyuncular: Emre Kızılırmak, Cevahir Turan, Kaan Songün, Recep Aktuğ, Şahin Sekman, Fatih Dağıdır, Reyhan İlhan, Caner Gezen

Yönetmen: Biray Dalkıran
Senaryo: Biray Dalkıran
Yapımcı: Biray Dalkıran, Asuman Şener, Mert Güner
Görüntü Yönetmeni: Cihan Kahraman
Kurgu: Selçuk Erdin
Genel Koordinatör: A. Mert Gürkan
Yapım Koordinatörü: Moris Ç. Gargılı
Müzik: Gürkan Çakıcı
Ses Tasarım: Samet Önder

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30