Ayşe Ünlüce oyunu kullandı

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Melahat Ünügür Ortaokulu'nda oğulları Ata ve Aras ile oyunu kullandı.

Ayşe Ünlüce oyunu kullandı
banner127

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, okula girerken vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Ünlüce, seçim sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti. 
Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Ayşe Ünlüce şunları söyledi:
“31 Mart 2024’e geldik. Uzun bir seçim süreci koşusundan sonra. Ben bugün Eskişehir demokrasisi için güzel bir gün olsun diye diliyorum. Öncelikle seçim sonuçlarının Eskişehir için hayırlı olmasını sonra da Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum. İnsanın kendine oy vermesi çok değişik bir duygu olsa gerek. Heyecanlıyız bugün Ata ve Aras ile beraber kullandık oyumuzu. İlk defa oyunu kullanacak gençlerimiz olmak üzere tüm Eskişehir halkını sandığa davet ediyorum bugün. Bugün hem belediye başkanlarımızı hem meclis üyelerimizi hem ilçe belediye başkanlarımızı ve en önemlisi en küçük birimimiz olan muhtarlarımızı seçeceğiz. O nedenle bugün herkes Eskişehir’in kaderini belirleyecek olan bu seçimde mutlaka rol alsın diyorum. Eskişehir halkına seçim süreci boyunca gösterdikleri teveccüh için, yakınlık için, müthiş samimiyet için teşekkür ediyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2024, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30