Belediye meclis üyeliği için adaylar başvurularını sürdürüyor

Belediye meclis üyeliğine aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Adaylık başvuruları için istifalar da son sürat devam ediyor. AK Parti, İYİ Parti ve CHP'den meclis üyeliğine adaylık başvurusunda bulunanları sizler için derledik.

Belediye meclis üyeliği için adaylar başvurularını sürdürüyor
banner127

 Makina mühendisi Sinan Özel, İYİ Parti Odunpazarı Belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Sinan Özel, başvuru yaptıktan sonra kamuoyuna duyurmak için başvuru formuyla fotoğraf çekildi.

 Neriman Öncü, AK Parti’den Odunpazarı Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı. AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, yaptığı açıklamada, “Odunpazarı Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı başvurusunu İlçe Başkanlığımızda yapan Neriman Öncü'ye başarılar diliyorum. Odunpazarı'mızda zafere ulaşmak için tüm teşkilatlarımızla durmadan yorulmadan çalışacağız” dedi.

 Eskişehir’de cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden İş Kadını Güler Ezgi Doğan Turan ise, CHP’den Tepebaşı Belediye Meclis Üyeliği için müracaat etti.

 İnşaat mühendisi olan iş insanı Berke Akyel de CHP Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusu yaptı. 2018 CHP Eskişehir Üniversiteler Sorumlusu olan Akyel, 2018-2019 arasında CHP Eskişehir Gençlik Kolları İl Başkanlığı yapmıştı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2024, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30