EYT'liler için ilk kez konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , Ankara 'da gerçekleştirilen Osmaniye Vakfı'nın etkinliğinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

EYT'liler için ilk kez konuştu
banner127

Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la ( EYT ) ilgili de konuşan Bahçeli CHP , İYİ Parti ve HDP ile yan yana olmak istemediklerini belirterek, "EYT'nin bugünkü ekonomik şartlarda değeri 700 milyarı bulacak. Bugünkü ekonomik dönemde ısrarcı olmama kanaatindeyiz" dedi. MHP Lideri Devlet Bahçeli EYT ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Diğer muhalefet partileri ile aynı alanda bulunmak istemiyoruz. İP, CHP ve HDP ile yanyana olmak istemiyoruz. Onlar parlamenter sisteme dönme çabasında. Biz bu duruşlarını benimsemiyoruz. EYT konusunda MHP'nin seçim beyannamesinde madde vardır. Arkadaşların ön hazırlığı olmuştur. Bu konunun, bugünkü ekonomik şartlarda değeri 700 milyarı bulacak.Bugünkü ekonomik dönemde ısrarcı olmama kanaatindeyiz. Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüşlerini saklı tutmakla birlikte çekimser oy kullanmıştır" dedi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Yeni Havalimanı'nın açılışına katılmayacağını duyuran Bahçeli, sebebini soran basın mensuplarını ilginç bir cevapla geçiştirdi.

"TELEVİZYONLARDAN TAKİP EDECEĞİZ"

Yeni Havalimanı'nın açılışını büyük bir hizmet olarak nitelendiren Bahçeli, "Büyük bir açılış yapılacak. Biz de televizyonlardan takip edeceğiz" dedi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta parti grubunda sürpriz bir çıkışa imza atarak yerel seçimlerle AK Parti ile ittifak yapmayacaklarını duyuran Bahçeli, ardından Yeni Havalimanı'nın açılışına katılmayacağını duyurmuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30