Hatipoğlu'na tebrik yağmuru!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Nebi Hatipoğlu'na tebrik yağdı. 

Hatipoğlu'na tebrik yağmuru!
banner127

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti'nin büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından, partinin Eskişehir adayı olan Nebi Hatipoğlu'na kutlama paylaşımları yağdı. Hatipoğlu'na yapılan tebrik paylaşımlarından bazıları şöyle;
  AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi HATİPOĞLU olmuştur. Eskişehir’imize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. AK Belediyecilik Eskişehir'imize çok yakışacak." 
 AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, kuruluşun ve kurtuluşun şehri Eskişehir’imizde tarih yazmak, 'Gerçek Belediyecilik' ile ilimizin her köşesine hizmet götürmek için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu. Eskişehir’imize hayırlı olsun!" 
 AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu, Sayın Nebi Hatipoğlu’na desteğimiz ve inancımız tam. Başkanımız Eskişehir'e değer katacak. Eskişehir'imize hayırlı, uğurlu olsun. Nebi Hatipoğlu Eskişehir’imize, Eskişehir’imiz Nebi Hatipoğlu’na çok yakışacak." şeklinde kutladı. 
 AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ali Demirel, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu. Hayırlı Olsun, Belediye Başkanımız Olsun."
 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi  AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Özcan, "Beklenen oldu ve AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Milletvekilimiz İdris Nebi Hatipoğlu oldu. Biriz ve beraberiz."  
 AK Parti Eskişehir eski il Başkanı Dündar Ünlü, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, milletvekilimiz Nebi Hatipoğlu’na ve şehrimize hayırlı olsun. Sonsuz başarılar diliyorum."
  Odunpazarı Belediyesi eski başkanlarından Burhan Sakallı, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, 
milletvekilimiz, değerli dostum kardeşim İdris Nebi Hatipoğlu’nu kutluyor, başarılar diliyorum. Hatipoğlu kazanacak, Eskişehir kazanacak."

Hatipoğlu'na coşkulu karşılama 

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Hatipoğlu'na karşılama programı düzenleneceğini duyurarak, "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu'nu coşkuyla karşılamak üzere sizleri, 8 Ocak Pazartesi günü saat 14.30'da Gar Düğün Salonuna bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30