Haysiyet cellatlığının hesabını verecekler

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, sosyal medyada kendisine ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli WhatsApp mesajları ve fotoğraflarla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Haysiyet cellatlığının hesabını verecekler
banner127

Mücahit Birinci, kendisine ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli WhatsApp mesajlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Kendisine ait olduğu öne sürülen WhatsApp mesajları için “iftira” diyen Birinci, attığı tweet’te “Bu haysiyetsiz alçakların hakkımızda yaptıkları tamamen iftira niteliğindeki uydurma haysiyet cellatlığının hesabını verecekler ifadesini kullandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu duyuran Birinci, şunları yazdı:

“1- İBB yakınlarındaki bir bankamatikten Ukrayna’da bulunan, server firmasının hesabına western union vasıtasıyla 10.000 Euro para gönderildi

2-Ukrayna’daki server firmasındaki bir şahıs ile telefon numarasını belirlediğimiz bir siyasetçi arasında sık bir telefon görüşmesi oldu.

3-Daha sonra Ukrayna’daki firma aleyhimizdeki suikasti, malum ifşa ettiğimiz hesabın altına binlerce botla paylaşarak bu paylaşımları TT yaptı

4-Adını bildiğimiz siyasetçi ve numarasını biz savcılığa bildirdik, meselenin tüm detayıyla takipçisiyiz.”

Mücahit Birinci, son dönemde Prof. Dr. Ersan Şen ile yaşadığı tartışmada kullandığı “Alışacaksınız” ifadesi ve taktığı 5 bin 300 liralık atkısıyla gündeme gelmişti.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2021, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30