MHP EYT konusunda ısrarcı

Prim günleri dolmuş fakat yaş şartını yerine getirmedekleri için emekli olamayan vatandaşlar emeklilikte yaşa takılmış oluyorlar. Binlerce vatandaş erken emekli olabilmek için gün sayarken hemen hemen her gün konuyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

MHP EYT konusunda ısrarcı
banner127

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş EYT ile ilgili, "O konu kapanmıştır. Çünkü Türkiye'nin bugünkü ekonomik koşullarıyla böyle ağır bir yükün altına girebilecek noktada değil. Bir de tabii çok genç yaşta emeklilik de Türkiye'nin kaldırabileceği bir durum değil." açıklamasını yaptı. Devlet Bahçeli ise, " Olgun dönemi beklemek hayırlı olur" dedi. 

MHP Lider Bahçeli "Bu konuyla ilgili arkadaşlarımızın ön hazırlıkları da olmuştur ancak bu konunun bugün yaşanan ekonomik şartlar altında öncelik kazanarak 700 milyar liraya ulaşan, Sayın Cumhurbaşkanının ifade ettiği şekliyle, bir meblağı karşılayabilecek bir durum içerisinde ısrarcı olmamak, olgun dönemi ve şartları beklemek daha hayırlı olur kanaatindeyiz. Bir önerge verilmiştir, o önergeye arkadaşlarımızdan Mecliste bulunanlar oy kullanmışlardır ama Meclis araştırması açılması konusunda önergenin ikinci aşamasında Milliyetçi Hareket Partisi görüşlerini saklı tutmak suretiyle Meclis araştırmasına gerek görmemiştir ve çekimser oy kullanmışlardır." açıklamasında bulunmuştu.

MHP'nin EYT ısrarında daha da ısrarcı olacağı ve vatandaşın istediği karar çıkana kadar mücadelesine devam edeceği de gelen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30