O maçı da Cüneyt Çakır yönetecek

Diyarbakır 'da düzenlenen  Ziraat Bankası  Diyarbakır Gençlik Festivali kapsamında 20 Ekim'de oynanacak,  Türkiye   Cumhurbaşkanı   Recep Tayyip Erdoğan 'ın da forma giymesinin beklendiği "Şöhretler Karması" maçında, hakem  Cüneyt Çakır  görev yapacak.

O maçı da Cüneyt Çakır yönetecek
banner127

Diyarbakır Valiliği , Büyükşehir Belediyesi,  Okçular Vakfı , Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile  Türk Telekom 'un desteğiyle, bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmak amacıyla düzenlenen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali başladı.  

ÜNLÜ İSİMLER SAHAYA ÇIKACAK

    Merkez   Kayapınar  ilçesindeki Kent Meydanı'nda düzenlenen, 4 gün sürecek festivale ilişkin AA muhabirine açıklama yapan  AK Parti   Yalova   Milletvekili  ve Merkez Gençlik Kolları Başkanlığını da yürüten Festival Komitesi Başkanı Ahmet Büyükgümüş, 20 Ekim'deki "Şöhretler Karması" maçında, Türkiye  Cumhurbaşkanı Erdoğan  başta olmak üzere siyaset, futbol ve sanat çevresinden öne çıkan isimlerin sahaya çıkacağını söyledi.            

HOCA MIRCEA LUCESCU OLACAK

  Bu anlamda sürprizlerin devam edeceğini aktaran Büyükgümüş, "Cumhurbaşkanımızın yer alacağı takımın teknik direktörlüğünü  Mircea Lucescu  yapacak. Karşılaşmayı ise Türkiye futbolunun duayen isimlerinden Cüneyt Çakır yönetecek. Bizleri eğlenceli bir kapanış töreni bekliyor." dedi.  Büyükgümüş, "Şöhretler Karması" maçında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Hazine ve  Maliye  Bakanı  Berat Albayrak ,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,  Gençlik ve Spor Bakanı  Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank  ile çok sayıda eski futbolcunun da yer alacağını hatırlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30