O masada Türkiye de kesinlikle olacak

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, "Dünyada kartlar dağıtılmış durumda. Türkiye sahada çok etkili bir ülke. O masada bizim ülkemizde kesinlikle olacak. Olmamız da gerekiyor zaten."

O masada Türkiye de kesinlikle olacak
banner127

MHP’li Vekil Arzu Erdem katıldığı TV programında şu ifadeleri kullandı;

“PKK’nın siyasi uzantısı HDP, Türkiye’nin başının belaya girmesi için terörle işbirliği yapıyor. Dağdaki teröriste yardım götürürken yakalanıyorlar. HDP’li Belediye Başkanları terörist leşi kaldırmaya kalkıyorlar. Avrupalılara bu durumu anlatıyoruz, ‘siz siyasileri cezaevine gönderiyorsunuz’ diyorlar.

Bugün bir seferberlik ilan edildiğinde her bayrak benim, vatan benim, ezan benim diyen sokakta oluyor. Türk milletinin bu feraseti her zaman var. Bugün kızıp eleştirenler dahi o gün geldiğinde sokağa çıkacak insanlar. Bu vatan hepimizin ortak değeri. Benim vatanım yoksa param olsa ne fark eder. Benim bayrağım yoksa gelirim olsa ne fark eder. Avrupalılar ve Amerikalılar da bunun farkında. Dünyada kartlar dağıtılmış durumda. Türkiye sahada çok etkili bir ülke. O masada bizim ülkemizde kesinlikle olacak. Olmamız da gerekiyor zaten.”


 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2020, 20:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30