Türkiye’ye düşman aramaya gerek yoktur

Erkan Akçay, "Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşan, Türkiye’ye yatırım yapmayın diyerek ülkesine ihanet eden, Türk kargo gemisine yapılan baskını savunup meşrulaştırmaya çalışan Kılıçdaroğlu değil midir? Türkiye’ye düşman aramaya gerek yoktur. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP yeterlidir."

Türkiye’ye düşman aramaya gerek yoktur
banner127

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay kişisel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Akçay'ın paylaşımları şu şekilde;

"MHP CHP’ye çok büyük geldiği için aşağılık kompleksinden “Küçük ortak” diyorsunuz, MHP size çok büyük geldiği için bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Çünkü MHP;ilkeli,sorumlu, kriz çözen,çözüm üreten,inisiyatif sahibi bir partidir.CHP ise ABD’den iktidar dilenen Beyaz Saray dilencisidir.

CHP; terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarıyla yaptığı işbirliği, zillet ortaklarıyla hazırladığı ihanet anayasası ve parti içindeki taciz ve tecavüz skandalları nedeniyle iyice köşeye sıkışmıştır.

Pkk’nın hamiliğini, hdp’nin avukatlığını yapan CHP’li Özgür Özel yine saçmalamış, yine laf kıtlığında asma budamış, Milliyetçi Hareket Partisi’ne saldırmış.

CHP’li Özel, Milliyetçi Hareket Partisine saldırarak terör örgütü, yandaşları ve Türkiye düşmanlarıyla yaptıkları işbirliğini gizlemeye çalışmaktadır. Oysa CHP ne kadar çabalarsa çabalasın maskeleri çoktan düşmüştür. CHP ve yandaşlarının ihaneti gün yüzüne çıkmıştır.

Beyaz Saraydan iktidar dilenen CHP, ihanette o kadar ileriye gitmiştir ki, Kemal Kılıçdaroğlu 1 Aralık 2020’de Grup Toplantısında ve 7 Aralık 2020’de TBMM’de bütçe görüşmelerinde Türk kargo gemisine yapılan baskını savunmakla kalmamış, bu baskını meşrulaştırmaya çalışmıştır.

Atatürk’e küfür edenleri ve teröristleri anacak kadar şirazeden çıkan CHP’li Özel, şimdi de covid-19’dan yaşanan ölümlerden MHP’yi sorumlu tutacak kadar ruh sağlığı sorunu yaşamaktadır.

Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP kökünden koparak pkk, ypg, Kandil, Pensilvanya ve Türkiye düşmanlarının peşine takılmıştır. Hdp’nin peşine takılan CHP, Hdp ne derse gözü kapalı kabul etmekte, Hdp’ye yönelik ilk savunma yancısı CHP’den gelmektedir.

CHP’li Özel eğer ölümlerle ilgili bir sorumlu arıyorsa terör örgütü olarak görmedikleri ypg’ye, işbirliği yaptıkları Pkk, Kandil ve Pensilvanya’ya bakmalıdır. Pkk, Kandil, Ypg ve fetö’nün şehit ettiği her vatandaşımızın vebali CHP’nin omuzlarındadır.

CHP’li Özel vicdandan bahsetmektedir. Vicdanı olan Mehmetçiğimizi şehit eden pkk, ypg, hdp ile işbirliği yapar mı? Vicdanı olan Türkiye düşmanlarının sözcülüğünü yapar mı? Vicdanı olan Türkiye’nin milli çıkarlarında Türk düşmanlarıyla işbirliği yapar mı? Siz kim vicdan kim?

CHP’li Özel bir de utanmadan milli konularda birleşmekten bahsetmektedir. Siz Türkiye’nin hangi milli konusunda devletin yanında yer aldınız? Pkk’lı teröristlere arkadaşlar diyerek sahip çıkan, ypg’yi terör örgütü olarak görmeyen Kılıçdaroğlu değil midir?

“Afrin’e girilmesin, Libya’da ne işimiz var” diyen Kılıçdaroğlu değil midir? Karabağ’da Paşinyan’ın ağzıyla konuşan, Mavi Vatan’da Macron ile söz birliği eden, S-400’lerin alınmasına karşı çıkan CHP değil midir?

Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşan, Türkiye’ye yatırım yapmayın diyerek ülkesine ihanet eden, Türk kargo gemisine yapılan baskını savunup meşrulaştırmaya çalışan Kılıçdaroğlu değil midir? Türkiye’ye düşman aramaya gerek yoktur. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP yeterlidir.

CHP ve sözcüleri Türkiye’nin milli menfaatlerine muhalefet etmekte, ülkeye kim hizmet ediyorsa ona düşmanlık etmekte, yapılan her güzel hizmeti kötüleyip baltalamaya çalışmaktadır.

Biz Cumhur İttifakı’yız; açık, şeffaf, pazarlıksız, yiğitçe, mertçe bir ortaklığımız var. Ama siz, ortaklığınızdan, birbirinizden utanıp sıkılıyorsunuz, bunu açıkça ifade edemiyorsunuz. Çünkü zillet ittifakısınız, milletten korkuyorsunuz.

CHP Pasif, edilgen ve sünepe bir muhalefet partisidir. kendine ait bir gündemi yok, sadece iktidar karşıtlığına odaklanan, her şeye karşı çıkıp kötüleyen, değirmencinin köy beygiri gibi iktidarın dilinin etrafında dönüp duran zavallı bir CHP var."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30