100’den fazla dosya kapattık

Berna Gözbaşı: "Son bir buçuk yılda 100’den fazla dosya kapattık. Amacım bizden sonraki yönetimlere borç bırakmamak. Günün imkanlarıyla ayrılıklarda bile helalleşerek vedalaşıyoruz. FIFA’da kulübümüzün ismi artık olumlu bir şekilde anılıyor."

100’den fazla dosya kapattık
banner127

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı Radyospor’da yayınlanan Üçleme programına konuk oldu. Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’ın sorularını yanıtlayan Gözbaşı programda özetle şu ifadeleri kullandı;

“Kayserispor camiası olarak var olma sürecini geride bıraktık. Zor bir dönemi tecrübe kazanarak atlattık. İnşallah yeni sezonda daha yarışmacı ve sportif başarılar kovalayan bir kulüp olmaya çalışacağız.

Bu sene bazı maçlarda mavi bir forma ile sahada olacağız. Erciyes’in ve otizmin renklerini bir araya getiren mavi rengi formamızın rengi yaptık. İnşallah bu formamızın gelirinden Otizm Derneği’ne her bir forma satışından ufak da olsa bir dokunuşla Yukatel Kayserispor Futbol Kulübü olarak katkıda bulunmak istiyoruz. Ana formamızda motiflerinde Selçuklu tema var. Kayseri Turizmine katkıda bulunmak istiyoruz Kayserispor, Kayseri şehrinin en büyük markası ve bu şehrin takımı. Herkesi bir araya getiren ortak bir platform. 

Forvet konusunda çok hassas davranıyoruz. Camiamızdan sabır istiyoruz. Transfer döneminde oyuncu isimlerinin duyulması pazarlıklarda can yakıyor. Kanat oyuncusu almaya çalışıyoruz. Son aşamaya gelsin. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Biraz daha sabır.

Yukatel firmasıyla isim sponsorluğu konusunda anlaştık. Son bir buçuk yılda 100’den dosya fazla kapattık. Amacım bizden sonraki yönetimlere borç bırakmamak. Günün imkanlarıyla ayrılıklarda bile helalleşerek vedalaşıyoruz. FIFA’da kulübümüzün ismi artık olumlu bir şekilde anılıyor. Türkiye’deki en güzel tesislerden birisine sahibiz. Altyapı için iki üç tane saha yaptırmak istiyoruz. İnşallah bu hayalim de birgün gerçekleşecek. 

Kayserispor bir şekilde başkan bulamıyordu. Camianın içerisinden başkan adayı çıkmıyordu. Kayserispor gibi kulübün yok olmasına izin veremezdim. Hayatımda hiç başarısız olmadım. Bu konuyu da başarmadan bırakmak istemiyorum. Bana güvenenleri haklı çıkarmaya çalışıyorum. İnşallah gençlere rol model olabiliyorsam ne mutlu bana. Pes etmemeyi, zorluklarla baş etmeyi insanlara göstermeye çalışıyorum. Memur bir aileden geliyorum. Sıfırdan başlayarak bugünlere geldim. Kayseri halkının gurur duyacağı başarılara imza atmak istiyoruz. Galibiyetlerde beraber sevindiğimiz, mağlubiyetlerde de beraber hüzünlendiğimiz bir camia olmaya çalışıyoruz.

Store konusunda eksiklerin farkındayız. Gurbetçi sezonunda da olmamızdan kaynaklı forma satışlarımız çok iyi seviyede gidiyor. Forma ve diğer ürünler konusunda tüm eksikler en kısa zamanda giderilecek.” 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2021, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30