Adalet herkese lazım

Ahmet Dal, "Hakemlerimize güvenmek zorundayız. Sahada gördüğünü çalan, tereddütlü bir durumda VAR sistemine bakarak verebileceği en adil kararları veren hakemler görmek istiyoruz. Adalet herkese lazım."

Adalet herkese lazım
banner127

Radyospor'a konuşan BB Erzurumspor Basın Sözcüsü Ahmet Dal, “Mehmet Özdilek hocamızla lige başlamıştık. İlk 3 haftada 6 puan alarak lige güzel bir giriş yapmıştık. Ancak devamında oynanan 6 maçta maç kazanamadık. 3 beraberlik alırken, 3 maçta da mağlup olduk. Antalyaspor beraberliği sonrasında Mehmet Özdilek hocamızdan bir ayrılık talebi geldi. Yönetim Kurulu toplantısının ardından ayrılık kararı ilan edildi. Mehmet hocamız Erzurumspor’a çok şey kattı. Ancak bazen kan değişikliği bir zorunluluk haline geliyor. Hüseyin Çimşir hocamız ile yolumuza devam edeceğiz. Galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. 4 günde 2 deplasman maçına çıkacağız. Konyaspor ve Hatayspor ile 4 gün ara ile deplasmanda oynayacağız. Hocamız da Erzurumspor kariyerine iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Hüseyin hocanın ekibinde Şenol Fidan, Emrah Bayraktar, Çağatay Rüştü Şalap, Okan Çebi, Hakan Polat, Serkan Ünver, Haydar Can Eren ve Çağlar Volkan isimleri yer alıyor.

2 yıl önce BB Erzurumspor’un nasıl hakem hataları ile karşı karşıya kaldığını ve sonucunda küme düştüğünü herkes biliyor. Süper Lig’e geri dönerken de TFF 1.Lig’de nasıl hakem hataları ile mücadele ettiğimizi camiadaki herkes bilir. Hiçbir zaman art niyet aramadık. Biz bir Türk hakemi Avrupa’da maç yönettiğinde onlarla gurur duyuyoruz. Hakemlerimize güvenmek zorundayız. Sahada gördüğünü çalan, tereddütlü bir durumda VAR sistemine bakarak verebileceği en adil kararları veren hakemler görmek istiyoruz. Antalyaspor maçında bulduğumuz golün temiz olduğunu düşünüyoruz. Antalyaspor’un itirazına saygı duyuyoruz. TFF’de ne karar verilmesi gerekiyorsa onu yapacaktır. Hakemler sahada gördüğünü çalsın. Adalet herkese lazım. Sadece bana haksızlık olduğu zaman sesimiz çıkarsa olmaz. Bize hiç kimse destek olmadı. Antalyaspor maçında bir kural hatası olduğunu düşünmüyorum. Hakem arkadaşlar Cüneyt Çakır gibi Şampiyonlar Liginde maç yönetmek istiyorlarsa çalabildikleri en doğru düdükleri çalsınlar. Oyunculardan ve atmosferden etkilenmesinler. Her maç daha iyi olabilmek adına sahaya çıksınlar. 

Konyaspor deplasmanı zor bir deplasman. Konya çok güzel bir şehir. Konyaspor camiası ile yakın dostluklarımız var. Saha dışındaki dostluğumuzun saha içine de yansımasını diliyorum. İnşallah güzel bir maç olur. Kazanmak istiyoruz. İnşallah futbolcularımız güzel bir performans sergiler ve maçı kazanan taraf biz olur. Daha sonra Hatayspor ile bir erteleme maçı oynayıp, Erzurum’a geri döneceğiz. Gençlerbirliği ile de bir haftada üçüncü maçımızı oynayacağız. Çok zor bir periyottan alabileceğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz. Lig yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. 

Kupada rakimiz Esenler Erokspor. Kendisi takip ettiğim bir futbol kulübü. 16 Aralık Çarşamba günü karşılaşacağız. Bir çizgisi ve duruşu olan. Her sene daha da üzerine koyan bir takım. Birçok futbolcuyu Türk futboluna kazandırmış, genç oyuncular da yetiştirmeye devam eden bir kulüp. Kendilerini Erzurum’da misafir edeceğiz. 3. Lig ekibi olsa da son 32’ye kalmış bir takım. Kupadaki tek maç statüsü de maçların daha da ciddiye alınmasını sağlıyor. Her maçı ciddiye alacağız. Kupada da gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30