Bu çocuklara güvenmemiz lazım

Şenol Güneş: “Bazen kötü başlarsan her şey kötü gider. Zor gol atan bir takım ve puan alamayan takım görünümü verdik. Genç bir takımız ve tecrübe edindik. Bu çocuklara güvenmemiz lazım. İleri de çok daha iyi olacaklar.”

Bu çocuklara güvenmemiz lazım
banner127

TRT'ye konuşan Şenol Güneş, "Bu turnuvayı çok bekledik. Futbolumuzu ön plana çıkararak gruptan çıkmak istiyorduk. Kötü başlangıç özgüven kaybına neden oldu. Bazen kötü başlarsan her şey kötü gider. Zor gol atan bir takım ve puan alamayan takım görünümü verdik. Genç bir takımız ve tecrübe edindik. Ben bu gençlere güveniyorum. Bu turnuva biraz kötü geçti. İstediklerimizi yapamadık. Çok daha fazla istememiz gerekiyordu. Kazanma hırsı bile yetmedi. Bütün oyuncularıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu çocuklara güvenmemiz lazım. ileri de çok daha iyi olacaklar.

Başarılar ve başarısızlıklar artık geride kaldı. Geçmiş başarılar bu turnuvada bize katkı sağlamadı. Önemli olan bugün başarı elde edebilmekti. Çok çalışmak gerekiyor. Beklentinin altında ezildik. Oyuncuların bu tarz turnuvalarda kendilerini göstermesi gerekiyordu" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30