Sivrihisarspor'dan Avrupa'ya transfer

Geçen sezon Sivrihisarspor forması giyen Voleybolcu Ecem Şahin Slovakya’nın köklü kulüplerinden VKP Bratislava'ya transfer oldu.

Sivrihisarspor'dan Avrupa'ya transfer
banner127

Slovak kulübü transferi resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Kulüp yapmış olduğu paylaşımda, “VKP’ye Türkiye’den önemli bir oyuncu takviyesi geliyor. Renklerimize hoş geldin Ecem” ifadelerine yer verdi. 1992 doğumlu olan 1,87 metre boyundaki orta oyuncu Bratislava'ya giderek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Teknik direktör Jaroslav Hančák vermiş olduğu röportajda, “Genç bir takımız. Deneyimi ile kalitemizi artıracak bir oyuncu ile anlaştık. Ecem hem takımımızın hem ligin kalitesini artıracak bir sporcu” ifadelerini kullandı.

Ecem Şahin de, “Avrupa voleybolunda köklü bir geçmişe sahip olan VKP Bratislava’ya imza attığım için çok mutluyum. Avrupa'da oynamak voleybol kariyerimin başından beri hedeflerimden birisiydi. Umarım yeni sezonda takımıma katkı sağlarım. Slovak voleybol tarihinde oynayan ilk Türk oyuncu olduğum söyleniyor ve bu bana daha fazla sorumluluk veriyor. Performanslarımdan sonra diliyorum benden başka Türk oyuncular da bu lige gelir. Takım arkadaşlarımla, teknik heyet ve taraftarlarla buluşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30