Türk futbolu iflas etmiştir

MHP Milletvekili ve eski futbolcu Saffet Sancaklı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Türk futboluyla ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı eleştiren Sancaklı, "Türk futbolunda deniz bitti. Artık bu milleti kandırmayın" dedi.

Türk futbolu iflas etmiştir
banner127

"Futbolseverlere kötü bir haberim var. Türk futbolunda deniz bitti, haberiniz olsun. Yöneticilere de sesleniyorum, çıkın doğruyu anlatın kardeşim millete. "Bu durumdayız, deniz bitti, biz iflas ettik" deyin. Türk futbolu bir şirket olsaydı çoktan konkordato ilan etmişti. Türk toplumunu artık kandırmaktan vazgeçin. Artık yalan söylemeyin ve rol yapmayın. Bunun sürdürülebilir hiçbir yanı yok. Yöneticiler, taraftar baskısıyla futbolcu alıyor. Ne oldu? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ortalama yıllık oyunculara ödediği para 500 milyon TL. Peki ne oldu? Avrupa kupalarında var mıyız? Avrupa'nın ikinci, üçüncü sınıf takımlarının arkasında bitirdik. Ya sonuncu olduk, ya sondan ikinci. Peki, hani bu oyuncular bizi uçuracaktı Avrupa'da? Hani bu oyuncular Türkiye liginde uçacaktı hepsi? Ne oldu?"

"Ligin devre arasına yaklaştık. Sivasspor, Beşiktaş'a 6, Fenerbahçe'ye 8, Galatasaray'a 9 puan fark atmış. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı aradım, 'Başkan oyunculara kaç para ödüyorsun?' dedim. 'Bütün sene ödediğim para 90 milyon TL' dedi. Diğerleri 500 ödüyor, Sivasspor 90 milyon TL ödüyor. Hani bu futbolcular uçacaktı, havada 5 dakika duracaktı, 40'ar gol atacaktı. Artık bu milleti kandırmayı bırakın!"

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30