Elektronik Sigara Fiyatları 2019

2019 yılı itibarı ile güncel elektronik sigara fiyatları hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için yazdık.

Elektronik Sigara Fiyatları 2019
banner127

Elektronik sigara kullanıcılarının yeni başlamaya karar oldukça yakından ilgilendiren elektronik sigara fiyatları marka ve modele göre değişkenlik göstermekle beraber ortalama bir aralıkta devam etmektedir.

Elektronik sigara fiyatlarını etkileyen unsurlar cihazın akşamlarının özellikleri ile değişmektedir. İnce formlu elektronik sigaralar daha ucuz bir fiyat aralığında satışa sunulurken geniş tankların elektronik sigaralar fiyat olarak daha pahalı bir şekilde satışa sunulmaktadır.

Elektronik sigaraların ortalama fiyatından bahsetmeden önce elektronik sigara oluşturan bölümlerden bahsederek özelliklerini belirleyebilir ortalama fiyatı öğrenebiliriz.

Ağızlık

Elektronik sigaranınvücut ile temas eden kısmı yani ağızlık parçası drip tip merak bilinir. Bu parça sayesinde atomizerin göndermiş olduğu buhar sigara olarak kullanılabilmektedir.

Ağızlık üretiminde tercih edilen ana maddeler cam mika silikon seramik ya da plastik olarak tercih edilmekte tercih edilen maddeye göre cihazın fiyat aralığı değişmektedir. Kullanım kolaylığı açısından kişinin kendine en uygun maddeden üretilmiş ağızlı tercih etmesi gerekmektedir. Ağızlık kullanımı buharın sıcaklığını da etkilemektedir içim kalitesini de etkilemektedir.

Likit tankı

İçeriğinde propilen gliserin ve bitkisel gliserin bulunan nikotin saf su ve hoş koku karışımından elde edilen likit sıvılar elektronik sigaranın vazgeçilmez parçalarından biridir. Likit sıvının elektronik sigara cihazı içerisinde bulunduğu yer likit tankıdır. Likit tankı atomizer ile birleşik bir şekilde düşünülmelidir. Likit tankının şeffaf yapılı olması önemli olmakla beraber metal veya cam malzeme kullanılarak üretilebilmektedir.

Hava borusu

Buhar geçişini sağlayan boşluklu yapıya hava borusu denilmektedir.

Atomizer ve coil

Elektronik sigaranın kalbi olan atomizer parçası tankını içinde bulundurur ve aslında elektronik sigara cihazının çalışması için ana parça görevi görmektedir. İç ve dış atomizer olarak ikiye ayrılır iç atomizer coil olarakbilinir. Coil kısmında pamuk ve tel bulunmaktadır. Buharın ortaya çıkış sürecinde akışkan pamuğu ıslatır tel ve sinir ateşleme butonuyla buhar oluşumu sağlanır.

Mod

Isı ayarlarının yapıldığı güç dengesinin sağlandığı bölüme mod denir. Bataryanın bulunduğu bu kısım elektronik sigarayı kullanırken tercih edeceğiniz yoğunluk ve doygunluk seviyesini belirlemek için vardır.

Elektronik sigara fiyatları ne kadardır?

Elektronik sigarayı oluşturan parçaların üretildiği metaller hammaddeler göz önünde bulundurularak fiyatların değişken olabileceğini söylemiştik. Piyasa ortalamasında geniş tanklı elektronik sigara fiyatlarının 200 lira ile 700 lira aralığında bir fiyat aralığı bulunduğunu, ince formlu elektronik sigara cihazlarının ise yine 200 ile 700 lira arasında bir fiyat aralığının bulunduğunu söylemek mümkündür.

Satıcıların kampanya indirim ve fırsat zamanlarına denk gelindiğinde çok daha uygun fiyatlara elektronik sigara alınabilir bu durum ortalamaya dâhil edilemez.

Elektronik sigara alırken fiyat aralığında daha çok kullanımınıza en uygun olan ürünü tercih etmeniz, hem konforunuz hem de sağlığınız açısından çok daha önemlidir.

Güncel elektronik sigara fiyatlarını sitesin öğrenebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30