Dünya Doğa Güvenliği Polis Teşkilatı resmen kuruldu

Dünya Bilim Sağlık Ekoloji Vakfı üyesi Hüseyin Bünül, Dünya Doğa Güvenliği Polis Teşkilatı (Sas Wildosan Polis)’nı kurdu ve Türk halkının bu harekete katılması yönünde bir çağrıda bulundu.

Dünya Doğa Güvenliği Polis Teşkilatı resmen kuruldu
banner127

Başlattığı hareketi ilgili makamlarda onaylatan ve resmileştiren Hüseyin Bünül ilk basın açıklamasını da yayınladı. 

Küresel ısınma ve küresel salgınların bir tesadüf olmadığını belirten Hüseyin Bünül’ün açıklamaları şu şekilde;

“Dünya Doğa Polisi (Sas Wildosan Polis) artık resmileşti. Bugüne kadar dünyada var olan binlerce kuruluş yanlış üretimlere müsade ettiği için gezegenimizin küresel ısınma problemi ile karşı karşıya kalmasına neden oldu. Sadece küresel ısınma da değil. Küresel hastalıklar, küresel savaşlar ve küresel çöplerin oluşumda da bu durumun çok büyük bir payı var. Artık bu yanlışlara müsaade etmeyeceğiz

İnsanoğlunun ve bu kurumların doğru diye iddia ettikleri doğru olsaydı şu an dünyamız kanser ve virüs içerisinde olmazdı. Yapılan bütün yanlış işler yüzünden belalar ve sıkıntılar çoğalmıştır. Bundan dolayıdır ki, Sas Wildosan Polis yani Dünya Doğa Polisi kurulmuştur. Dünya Doğa Polisi Teşkilatına katılmak ve hizmet etmek isteyen her vatandaşa kapımız sonuna kadar açıktır.

İnsan, doğa, dünya ve evren bir bütündür. Doğa içerisinde doğru ve bilinçli yaşamak bizim insanlık görevimizdir. Unutulmalıdır ki, doğa bize, biz de doğaya aidiz. Bilinçli ve doğru yaşamak gönül işidir.

İçerisinde bulunduğumuz gezegeni bir gemi düşünürsek, hepimiz bu gemideyiz. Ya bu altınları denize atarak batmaktan kurtulacağız ya da hep birlikte göz göre göre felakete sürüklenmeye devam edeceğiz.

Artık doğayı korumanın ve doğa içerisinde doğru ve bilinçli yaşama zamanı başladı. Unutmayın bilinçli yaşamak en önemli detay…”


 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2021, 22:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dürüst Adam
Dürüst Adam - 2 yıl Önce

Kendisi tam bir dolandırıcıdır. 9 yıl önce budo firmasıyla piyasayı çarpmış, şimdide wildosan ismi ile dolandırıcılığa başlamıştır.

Hasan Güzel
Hasan Güzel - 2 yıl Önce

2 yıl önce bu firma ile iş yaptık. Sonuç: Dolandırıldık. Şimdi de betondan malzeme üretiyormuş. Hani doğa dostu idi ? Hani betona karşıydı ? İşi gücü takla dümen. Sakın iş yapmayın. Bizim 100.000 tl miz gitti. Ortada hiç bir şey yok.

Sait Bilir
Sait Bilir - 2 yıl Önce

Hüseyin Bünül'ü yıllardır tanırım. Amacı inşaat yapmak değil, piyasayı çapıp elinde 3-5 kuruş olan insanları mağdur etmektir. Paravanı da doğa gönülleri adı altında piyasada yer edinmek. En çok kullandığı sözler : Cansın, doğa yok olmasın.... gibi aldatmacalardır. Sakın kanmayın benim 20.000 eurom gitti

H. Asil
H. Asil - 2 yıl Önce

Bizde bağ evimize ahşap ev yaptırmak istedik. Öyle güzel konuşup ikna ettiki anlatamam. Ne dediysek peki,tamam,oldu dedi. Benim peşimden ablam ablam diye gezdi. Geldi buraya yemek yedirdik. Konaklattık elimizden ne geliyorsa yaptık. Feys yazışmaları ile tanıdık. Sonunda 60000 tl bir aldı, 45000 tl bir aldı. Herşeyi bırakıp kaçtı. Maraşdan bu yüzden gitti. Sonra Mersinde belirdi. Eşim peşine düştü. Orada da insanları dolandırdı. Şimdi Afyonda iş yapıyormuş. Umarım ilahi adeti bu dünyada görürüz.

Y.Günel
Y.Günel @H. Asil - 2 yıl Önce

Malzeme verdik. Parasını alamadık fayansı döşemiş parkeyi sermiş olduk. Evi yaptığı adamın 2. katını çıkmadan kaçtı. Bir sürü eksik,gedik. Kapıları bile takmamış .

H yazıcı
H yazıcı - 4 yıl Önce

Guzel soyluda birde calabilse

Bedia Soylu
Bedia Soylu - 2 yıl Önce

Bu şahıs bizim akrabalarla iş yaptı. Malzeme bildiğiniź manav kasa tahtası.... ne epoksi var, ne beze sarılmış, ne de üstü boyanmış. Tahtaları ahşap ev yapıyorum diye arsaya attı. Gidiş o gidiş. Benim bildiğim 140.000 tl dolandırıldılar.

Hakan Başcı
Hakan Başcı - 2 yıl Önce

Ahşap ev yapacağım diye bizden malzeme aldı. Önce şüphelendirmemek için bize malın 1/5 'ini hemen ödedi. Sonra pimapen, fayans, parkesini gönderttirip parayı ödemedi. Evi yaptığı adam gittik. Abi biz parayı firmaya ödedik dedi. Anlayacağınız ben malzemeciyim. Beni de dolandırdı.

M. Aygordu
M. Aygordu - 2 yıl Önce

Ben Hüseyin Bünül ü uzun yıllar tanırım
Saygısız insana asla tamulu yoktur
Ve zorbalıkla kimse ona bir şey yaptıramaz eğer
Siz ona üç beş kuruş verip ondan sonra biz para verdik diye saygısızca davranmaya başlamış iseniz oda haddinizi bildirmisse
Sizin burda bu yorumlardan başka yapacak hiç bir şey yok demek
Hüseyin Bünül e siz birde dürüst ve saygılı olun size canını verirdi

Ali Bakırcı
Ali Bakırcı @M. Aygordu - 2 yıl Önce

Ne saçma bir yorum !!! M. Aygördü bu insanlar para verip hizmet beklemiş. Karşıdaki bırak hizmet vermeyi insanları avuç avuç çarpmış. Siz de utanmadan bir de onu mu savunuyorsunuz ? Yoksa ortak mısınız ?


SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30