O listede Feryat Gökdoğan da yer alıyor

Türkiye Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda aday olan Halis Avşar'ın listesinde Eskişehirli Feryat Gökdoğan da yer alıyor. Halis Avşar'ın seçimi kazanması durumunda Gökdoğan'ın as başkanlık görevlerini üstlenmesi bekleniyor.

O listede Feryat Gökdoğan da yer alıyor
banner127

Kempo Savunma Sporları Federasyonu As Başkanlığı görevine seçilen Eskişehirli Feryat Gökdoğan, Türkiye Boks Federasyonu'nun Genel Kurulu'nda da Halis Avşar'ın yeni yönetime aday ekibinde yer alıyor.

Eskişehirli Feryat Gökdoğan, Kempo Savunma Sporları Federasyonu As Başkanlığı görevine seçilerek önemli bir görev üstlendi. Gökdoğan, Kempo Savunma Sporları Federasyonu'nda yapılan yeni görev dağılımında As Başkanlık görevine seçildi.

Boks Federasyonu'nda da aday Halis Avşar'ın listesinde 

Feryat Gökdoğan aynı zamanda 27 Ekim'de gerçekleşecek Türkiye Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda aday olan Halis Avşar'ın da yeni yönetim kurulu için aday olan ekibinde yer alıyor. Feryat Gökdoğan'ın Türkiye Boks Federasyonu'nda yapılacak Genel Kurul'da da seçilmesi halinde, iki önemli federasyonda da as başkanlık görevlerini üstlenmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2021, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30