Ünlü profesör hayatını kaybetti

İstanbul'da Okmeydanı'nda motosikletiyle seyreden Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Burak İhsan Erdamar, park halindeki araca çarptı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Erdamar hayatını kaybetti

Ünlü profesör hayatını kaybetti
banner127

Kaza, bugün Okmeydanı Piyalepaşa Bulvarı Mecidiyeköy istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvarda seyir halinde olan Sezer A. isimli sürücünün otomobili arıza yaptı.

Aracını yol kenarına çeken A. tamirci çağırarak beklemeye başladı. Bu sırada motosikletiyle seyir halinde olan özel bir hastanede görevli Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Burak İhsan Erdamar aracın park halinde olduğunu fark etmedi.

Doktor Erdamar hızla park halindeki araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan doktor Erdamar olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Profesör doktor hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 22:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
cagatay
cagatay - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.
Motosikletindeki arızadan kasıt nedir, bilen var mı? Bu tarz durumların bir daha yaşanmaması adına arızanın sebebi, motorun markası, nerede bakım yaptırdığı gibi bilgiler bazen başka hayatları da kurtarabilir.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30