Ünlü radyocudan öğrencilere eylem desteği

Gazi Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler ‘taşınmaya’ karşı eylem başlattı. Öğrencilere ünlü radyocu Zeki Kayahan Coşkun'dan da destek geldi.

Ünlü radyocudan öğrencilere eylem desteği
banner127

Ankara'da bulunan bir devlet üniversitesi olan Gazi Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler Teknoloji Fakültesi’ne ait sınıfların başka fakültelere verilmesi ve fakültenin taşınması iddiaları sonrası eylem yapmaya başladılar. Eylem yapan öğrenciler ünlü radyocu Zeki Kayhan Coşkun'un programı Matrax'a bağlanarak destek talebinde bulundular.

Canlı yayında seslerini duyurmaya çalışan öğrencilere destek veren Coşkun öğrencilerin kaydetmiş olduğu videoyu da profilinden paylaştı. Ünlü radyocunun paylaştığı videoya da çok kısa süre içerisinde çok fazla kitlelere ulaştı. #GaziTeknolojiyeDokunma ile sosyal medyada da destek isteyen öğrencilere bir destek de radyocu Zeki Kayahan Coşkun vermiş oldu.

Yapılan itirazlara rağmen bölünen Gazi Üniversitesi’nde, Teknoloji Fakültesi’ne ait sınıfların ve laboratuvarların başka bölümlere verilmesi ve fakültenin Gölbaşı’na taşınması üzerine üniversite yönetiminin çalışma başlattığı iddia edilirken, öğrenciler eylemlerini devam ettireceklerini söyledir. Öğrenciler ayrıca Rektör Prof. Dr. İbrahim Uslan’la da görüşmek istiyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 02:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30