Uykuda dehşeti yaşadılar!

İstanbul Şişli'de sabah saatlerinde bir gecekondunun çatısı çöktü. Dehşete uykuda yakalanan anne, bebeğini de alarak kendi imkanlarıyla molozların altından çıkarken, baba itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Uykuda dehşeti yaşadılar!
banner127

Şişli’de yoğun yağış nedeniyle bir gecekondunun çatısı çöktü. O sırada odada uyudukları öğrenilen anne, çocuğunu da alarak kendi imkanlarıyla molozların altından çıkarken, baba İbrahim Dinç, çöken çatının altında mahsur kaldı. Enkazın altında kalan baba, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

UYKUDA YAKALANDILAR

Olay İstanbul Şişli’de bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Aşırı yağış nedeniyle gecekondunun çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. O sırada evde uyuyan bir aile,  3 aylık bebeği ile birlikte çöken çatının altında kaldı. Anne bebeğini de alarak kendi imkanlarıyla çöken çatının altından çıkarak, çevredekilerden yardım istedi.

ÇÖKEN ÇATININ ALTINDA KALAN BABA KURTARILMAYI BEKLEDİ

Çatının altında sıkışan baba ise molozların altında kurtarılmayı bekledi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri adamı sıkıştığı yerden çıkardı.

BEBEĞİNE SARILARAK AĞLADI

Enkazın altından kendi imkanlarıyla çıkan anne, bebeğine sarılarak yaşadığı şokun etkisiyle uzun süre ağladı. Başından hafif yaralanan kadın ve kocası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30