Ankara'dan Eskişehir'e ekmek geliyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi: "Hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için Ankara Büyükşehir Belediyemiz ile görüşerek bu süreçteki ekmek ihtiyacımızı Ankara Halk Ekmek’ten karşılayacağız. Araçlarımız yarınki ekmeğimizi almak üzere yola çıkıyor."

Ankara'dan Eskişehir'e ekmek geliyor
banner127

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önemli bir duyuru yayınladı. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından Halk Ekmek Fabrikamızın buhar kazanında arıza meydana geldiği ve bu sebeple ekmek üretiminde bir süre aksama meydana geleceği bildirildi.

Yapılan yazılı açıklama şu şekilde;
Halk Ekmek Fabrikamızın buhar kazanında yaşanan arıza nedeniyle üretimimize kısa bir süre ara vermek zorunda kaldık. Arızanın en kısa sürede giderilmesiyle sağlıklı, güvenilir ve ekonomik ekmek çeşitlerimizin üretimine tekrar başlayacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

ANKARA'DAN DESTEK GELDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden daha sonra "bu süreçteki ekmek ihtiyacımızı Ankara Halk Ekmek’ten karşılayacağız" açıklaması geldi

Yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

"Hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için Ankara Büyükşehir Belediyemiz ile görüşerek bu süreçteki ekmek ihtiyacımızı Ankara Halk Ekmek’ten karşılayacağız. Araçlarımız yarınki ekmeğimizi almak üzere yola çıkıyor."

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2021, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30