Dünya Dna Günü kutlandı

Dünya DNA Günü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen etkinlik ile kutlandı.

Dünya Dna Günü kutlandı
banner127

Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi’nin ev sahipliğinde Eskişehir TeknikÜniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenen Dünya DNA Günü etkinliği kapsamındaki atölye çalışmalarında katılımcılar, omurgalı canlılar ve böcek örneklerinin sergilendiği stantları gezdikten sonra solucan anatomisini inceleme imkanı buldular. Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar(GDO), antibiyotikler, radyasyon, kanser ve kök hücre konularında posterler yardımıyla sunum yapılan etkinlik sonrası muz DNA’sının gözle görülebildiği DNA izolasyon atölyesi gerçekleştirildi.
DNA yapısı ve canlı organizma anatomileri hakkında bilgilendirilen katılımcılar etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğrencilerine teşekkür ettiler.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2019, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30