1 milyon fidan bağışı ile FIFA dosyası kalmaz

Eskişehirspor önümüzdeki günlerde bir ‘fidan bağışı kampanyası başlatacak. Hedef 1 milyon fidan bağışı parolası ile başlatılacak projeden Siyah Kırmızılılar 10 milyon TL’lik bir gelir hedefliyor. Bu hedefe ulaşılması durumunda ise Eskişehirspor’un FIFA’da bulunan 25 dosyası da kapatılabilecek. 

1 milyon fidan bağışı ile FIFA dosyası kalmaz
banner127

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, “Bir taraftarımız hafta içerisinde ‘fidan bağışı kampanyası’ yapılmalı şeklinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım taraftarlarımızın da çok hoşuna gitti ve konu bize kadar ulaştı. Ne yapabiliriz diye baktık. Hemen Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile görüştük. Görüşmenin ardından prensip anlaşmasına vardık. ‘Eskişehirspor Hatıra Ormanı’ ismini verdiğimiz bu proje ile hem kulübümüz hem de doğamız çok büyük bir nefes alacak. Yeşil bir Türkiye oluşması için düşünülmüş muhteşem bir düşünce. Bu kampanyanın inanılmaz miktarlara ulaşacağını düşünüyoruz. 1 milyon fidan hedefimiz var. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokol onaylanmak üzere Ankara’ya gönderildi. Ankara’dan onay çıktıktan sonra kampanyayı resmi olarak başlatacağız. Bu kampanya için de özel olarak bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Bir fidan bağışı 20 lira olacak. 26 lira yerine 20 lira denmesinin sebebi kampanyanın Eskişehir özelinden çıkartılarak ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan insanlarımıza ulaşabilmek. Bu kampanya Eskişehir’in değil, tüm Türkiye’nin kampanyasıdır. 20 lira bağışın 10 lirası fidan bedeli olarak Orman Bölge Müdürlüğü’ne ödenecek. Kalan 10 lira da Eskişehirspor’a kalacak. 1 milyon fidan hedefine ulaşırsak Eskişehirspor’a 10 milyon TL para kalacak. Söz veriyorum bu 10 milyon TL ile FIFA’da bir tane dosya bırakmayacağız. Özetle 1 milyon fidan bağışına FIFA dosyası kalmaz diyorum. Eskişehirspor’un en büyük sorununu bitirebilecek bir proje. O 10 milyonluk gelir bizim 30-35 milyonluk borç azaltmamız anlamına geliyor.

Sayın Valimiz Erol Ayyıldız’a konuyu anlattım. Fidan kampanyası onun da çok hoşuna gitti. Bu kampanyaya Valilik adına ve şahsı adına çok fazla destek olacağının sözünü verdi. Fidan kampanyası için elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Kampanyaya katılacak olan herkese de şimdiden teşekkür ettiğini iletmemi istedi.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30