-36'yı engelledik, bugün konuşan yok!

Kanal 26’da yayınlanan Günlük programına telefonla bağlanan Kaan Ay açıklamalarda bulundu.

-36'yı engelledik, bugün konuşan yok!
banner127

Eskişehirspor Kulübü Eski Başkanlarından Kaan Ay programda özetle şu açıklamaları yaptı;

"Maalesef bulunduğumuz ligdeki gelirler çok düşük. Temlikli borçlarda bu takımın nefes almasını engelliyor. Gelen yöneticilerde reklam ve sponsorluklarla birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama bu şartlar altında bu ligde kalmak çok büyük mucizedir.

Eskişehirspor’a yeniden başkan olmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok. 

2,5 yıldır açılmayan bir transfer yasağını açtık. -36 puan cezasını engelledik. Herkesin küme düşer dediği ortamda bu takımı ligde tuttuk. Biz ayrılırken bile kime kaç kuruş borç var. Bunun anlatıldığı bir kitapçık dağıtarak ayrıldım. Bugün bunlar hiç konuşulmuyor. Bana o zaman destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Herkesten Allah razı olsun.

Eskişehirspor bu kentin en değerli markasıdır. Bu markaya sahip çıkılmalıdır. Bu kulübün başına herkesin olumlu baktığı bir isim gelmediği sürece bu işler çok zor. Bu kulübün başına gelecek kişi bir telefonla aradığı herkesten destek alabilecek birisi olmalı. Sosyal medyada da Eskişehirspor'a çok büyük zararlar veriyor. Olmayan şeyler yazılıyor, algılar yaratılıyor. Bu durumdan dolayı Eskişehir’e destek olabilecek insanlar kaçıyorlar. İnsanlar ailesine hakaret edilmesinden çekiniyor."

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30