Camianın gündemi Fenerium meselesi

Eskişehirspor camiasının gündemi ne sportif başarı, ne oynanan kötü futbol, ne de transfer tahtası… Camianın gündemi Fenerium meselesi…

Camianın gündemi Fenerium meselesi
banner127

A Spor Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul, Fenerium mağazalarında Eskişehirspor formalarının satışa çıkarıldığını duyurdu. Camiada adeta infial oluştu. Altınordu maçını konuşan kalmadı. Eskişehirspor yönetimine tepki yağdı. Eski yöneticiler ve taraftarlar acilen bu hatadan geri dönülmesi gerektiğini yazdı.

İşte en çok görüntülenme alan tepki paylaşımları;

Selahattin Erdoğan, “Gerekirse dükkanı kapatırız' derken kastettiğiniz bu muydu? 1965'ten bu yana bizler neyin mücadelesini verdik? Eskişehirspor'un şanlı arması ve forması bozuk düzene mi sayıldı? Artık sıkılmanın ötesindeyiz! PATLADIK! Bu oyun derhal bozulmalıdır!!! Eskişehirspor formalarının satışını başka bir takımın dükkanında yapmak bir yanlıştır. Bu yanlışa yanlış dediğimiz için de kimse fırsatçılık yapmasın ya da bizi yönetim düşmanı ilan etmesin. Hiç kimse de bu büyük yanlışı savunma derdine düşmesin.”

Osman Başkan, “Eskişehir'de fenerium açtırmadığımız günlerden, fenerium'da Eskişehirspor formasının satıldığı günlere. Yazık.”

Erkan Koca, “20 yıllık duruş.. Yıllardır verilen mücadele.. Bugün 24 maçtır galip gelememekten daha çok bizleri yaralayan olay hiç yakışmadı. Yıllar önce bu uğurda Emniyet Güçleriyle bile karşı karşıya gelmiştik.”

Arda İpli,”Sportif başarıya göz yumduk eyvallah. Bilerek transferi açmadın eyvallah. Aile dostunu teknik direktör diye getirdin eyvallah. Fakat bu olanların haddi hesabı yok, biz Eskişehirspor’un namusunu kaybedeceksek ne anlamı var ligde mücadele etmeye?”

Mustafa Topkaya, “Arma Eskişehirspor'un sancağıdır. Feneriumda Sancağımızın satılması yanlış bir karardır. İnsanız yanlış kararlar alabiliriz. Fakat yanlıştan dönmek mümkündür. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesini umuyoruz. Yanlış olduğu düşünülmüyorsa açıklanmalıdır. ESES ordusu opsiyon alır…”

Altan Begiter, “Eskişehirspor’un itibarı, 55 yıllık tarihi boyunca hiç bu kadar yerlerde olmamıştı. Arma yere düşmesin diye diye itibarı unuttunuz beyler!”

Ahmet Özlem, “Yıllarca verilen mücadeleyi kendi abilerimiz bozuyor. Geldiğimiz duruma bak. Mevzu Eskişehirspor ise öz abimiz olsa fark etmez. Böyle biline…”

Arif Çakır, “Bizim hevesimiz kursağımızda kalacakmış ya Eskişehirspor sahipsiz kalmaz, arma yere düşmez. Kimse merak etmesin. Doğruya doğru, eğriye eğri demeyi öğrenin. Eskişehirspor aşkınız için bunu yapın. Yapamıyorsanız da yapana mani olmayın..”


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet baş
ahmet baş - 3 yıl Önce

Sadece karşı çıkan yorumlar mı yapıldı. Bence gayet iyi olmuş ne var formamız satılıyorsa, iyi birşey değil mi üç beş kuruşda olsa takımımıza fayda faydadır. Ayrıca spor kardeşliktir, nefret tohumları ekmeyi bırakın.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30