Kadebostany'e forma hediye edildi

Binlerce müzikseveri ağırlayan EskiFest 2019’un 3. gününe dünyaca ünlü İsviçreli grup Kadebostany ve Eskişehir’in tüm Türkiye’nin gönlünde taht kurmuş topluluğu Bando Es Es buluşması damga vurdu.

Kadebostany'e forma hediye edildi
banner127

Eskişehirspor’a destek vermesiyle hafızalara kazınan dünyaca ünlü müzik grubu, ünlü Walking with a Ghost adlı eserini Tükenmiş Nefeslere adlı Eskişehirspor marşına çeviren Bando Es Es ile birlikte yorumladı. Unutulmayacak anların yaşandığı gecede izleyiciler muhteşem bir buluşmaya tanıklık etmiş oldu. Konserden sonra açıklamalarda bulunan Kadebostany grup lideri Jaafar Aggiouri, hayatı boyunca unutmayacağı bir konser olduğunu ve Eskişehir’i de ikinci evi olarak kabul ettiğini söyledi.

RESMİ SİTEDEN TEŞEKKÜR VE FORMA HEDİYESİ

Eskişehirspor yönetimi de resmi internet sitesi üzerinden bir mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda, "Eskifest kapsamında gerçekleşen Kadebostany konserinde Sportif Direktörümüz Ayhan Taşçı, Teknik Asbaşkan yardımcımız Selim Demircioğlu ve Eskişehir'li Bilim Adamı Ahmet Başal grup üyelerine formamızı hediye etti." ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2019, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30