Metehan milli kadroda neden yok?

Eskişehirspor’dan LASK Linz’e ciddi bir bonservis bedeli ile transfer edilen Metehan Altunbaş’ın u17 milli takımına davet edilmemesi şaşkınlık yarattı.

Metehan milli kadroda neden yok?
banner127

Eskişehirspor altyapısından yetişerek Avrupa’nın önemli kulüplerinden LASK Linz’e transfer olan Metehan Altunbaş açıklanan U17 Milli Takım kadrosunda yer almadı. Teknik Direktör Mehmet Hacıoğlu’nun Metehan’ı milli kadroya davet etmemesi futbolseverler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Henüz 17 yaşında bonuslar dahil 500 bin Euro’ya Avrupaya transfer olan Metehan’ın neden milli kadroya çağırılmadığı merak konusu oldu.

Bir dönem Türkiye U20 Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevini üstlenen Muzaffer Bilazer’den de Metehan Altunbaş yorumu geldi. Radyospor'da Salim Manav'a konuşan Bilazer, Metehan ile ilgili olarak, “Altyaş milli takımlarında bazı oyuncular gözden kaçabiliyor. Bunlar sıklıkla karşılaşabildiğimiz durumlar. Ama LASK Linz gibi önemli bir takım 17 yaşındaki bir futbolcuyu görüp transfer etmişse illa ki bir şeyler görmüştür. Milli Takım yetkilileri bu oyuncuyu illaki değerlendiriyordur. Metehan’ın yaş grubunda çok önemli yetenekler var. Belki o isimler şu an için daha önde gözüküyor olabilir” dedi.

U17 Milli Takımında forvet pozisyonu için Beşiktaş’tan Cemal Azad Demir, Fenerbahçe’den Melih Bostan, Galatasaray’dan Hamza Yiğit Akman ve Antalyaspor’dan Adem Metin Türk isimleri kadroda yer alıyor.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2020, 13:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
engin
engin - 4 yıl Önce

2004 doğumlular U17 oynayacak metehan 2003 lü

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30