Zonguldak deplasmanı kolay olmayacak

Cem Karaca: "Zonguldak Kömürspor ile Pazar günü zor bir maça çıkacağız. Tolga Yakut ve Utku Kızılkaya kart cezalısı. Buğra Çağlıyan milli takıma gitti. Ben ceza alacağım. Son iki maçta 6 puan almış bir rakip ile oynayacağız. Zonguldak deplasmanı da kolay olmayacak."

Zonguldak deplasmanı kolay olmayacak
banner127

ES TV ekranlarında yayınlanan 90+3 programına telefon ile bağlanan Eskişehirspor Teknik Direktörü Cem Karaca programda şu ifadeleri kullandı;

"Amedspor maçına iyi hazırlanmıştık. Genç futbolcular ile maçlara çıkıyoruz. Diyarbakır’a uçakla gittik. Oraya ulaştığımızda emniyet güçlerinin sıkı önlemler aldığını gördük. Ağır silahlı polisler eşliğinde otele ulaştık. Oyuncularımız Eskişehir’de nadiren polis görürken kendilerini böyle bir ortamda buldular. Diyarbakır’da zor bir maça çıktık. Stadyum içerisinde gergin bir ortam vardı. Futbolcularımız biraz tedirgindi. Bizi neyin beklediğini bilmiyorduk. Sorunsuz bir şekilde maç başladı. Rakip takımın futbolcu gereksiz şekilde agresifti. Ben bu duruma çok şaşırdım. 8. dakikada 1-0 öne de geçtik. Rakip takım futbolcuları agresifliğini daha da artırdı. 34. dakikada Amedsporlu bir futbolcu benim oyuncuma yumruğunu göstererek ‘seni döverim’ gibi bir söylemde bulundu. Pozisyon bizim bulunduğumuz kulübenin önünde yaşandı. Bir kargaşa yaşandı. Baktım bizim yedek kulübemizin bulunduğu alanda rakip takımın teknik direktörü futbolcularımı itip kakmaya çalışıyor. Kendisine burası bizim bölgemiz burada bulunamazsın dedim. Neyse olaylar yatıştı. Hakem ve dördüncü hakem konuştu ve ikimize de kırmızı kart gösterdi. 

Maçın yan hakemlerinden birisi 5 metreden fazla bir mesafede ofsayt pozisyonunda bulunan iki oyuncuyu görmedi. Pozisyonun devamında biz 10 kişi kaldık. 1-0 öndeyiz ve 10 kişi kalmışız. Bütün taktik planımız bozuldu. Defansa çekilmek zorunda kaldık. Sıkı bir defans yapmamıza rağmen birkaç basit hata puansız dönmemize neden oldu. En kötü ihtimalle 1 puan ile dönmemiz gerekiyordu. Çok üzgünüz.

Zonguldak Kömürspor ile Pazar günü zor bir maça çıkacağız. Rakibimiz Çarşamba günü Ankara’da bir maça çıkacak. Ben de maça giderek rakibimizi tribünden analiz edeceğim. Tolga Yakut ve Utku Kızılkaya kart cezalısı. Buğra Çağlıyan milli takıma gitti. Ben ceza alacağım. Son iki maçta 6 puan almış bir rakip ile oynayacağız. Zonguldak deplasmanı da kolay olmayacak. İyi bir hazırlık süreci geçirip, istediğimiz sonuç ile dönmek istiyoruz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30